Ellen DeGeneres:

Talkshow-stjernen slaktes

- Et av de slemmeste menneskene i verden i dag, sier komiker om Ellen DeGeneres.

KRITIKK: Etter at komiker Kevin T. Porter oppfordret følgerne sine til å dele historier om talkshow-verten Ellen DeGeneres, tok flere til tastaturet for å komme med de verste opplevelsene de har hatt med henne. Her i studio sammen med Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Etter at komiker Kevin T. Porter oppfordret følgerne sine til å dele historier om talkshow-verten Ellen DeGeneres, tok flere til tastaturet for å komme med de verste opplevelsene de har hatt med henne. Her i studio sammen med Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ellen DeGeneres (62) har siden 2003, i 17 år, ledet talkshowet «The Ellen DeGeneres Show», der hun opp gjennom årene har hjulpet både ansatte, enkeltpersoner og familier gjennom tøffe tider ved å stille opp med for eksempel møter med stjerner og store pengegaver.

Mange ser på DeGeneres og talkshowet hennes som et lyspunkt i hverdagen, men nå viser det seg imidlertid at ikke alle er like begeistret for talkshowverten. Det skriver blant andre britiske Mirror.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Ifølge tabloidavisen startet det hele med at komiker Kevin T. Porter delte et innlegg på Twitter der han hevder at DeGeneres er en «diva» og at hun behandler sine ansatte svært dårlig.

«Akkurat nå trenger vi alle litt vennlighet. Dere vet, sånn som Ellen DeGeneres alltid snakker om! Hun er også beryktet som et av de slemmeste menneskene i verden i dag. Svar meg på dette med de sykeste historiene du har hørt om at Ellen er slem, og jeg vil donere , og jeg vil matche alle svar med å donere to dollar til LA Food Bank», skrev Porter på Twitter.

Med førstnevnte utsagn sikter komikeren til DeGeneres' standardfrase som hun alltid avslutter hver talkshow-sending med, der hun sier til alle: «Vær snille med hverandre».

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

- Kravstor og streng

Porter fulgte opp med nok et Twitter-innlegg der han skrev at det som meldes om må være sant, og i kjølvannet av dette har flere nå delt sine historier om talkshow-verten.

Både tidligere ansatte i produksjonen og andre som på en eller annen måte har jobbet tett på DeGeneres har tatt til Twitter.

Enkelte forteller at DeGeneres har ekstremt strenge regler på sett, for eksempel at alle ansatte må ta en tyggis før de får snakke med henne.

«Hun har en «sensitiv nese», så alle må tygge tyggis fra en bolle utenfor kontoret hennes før de snakker til henne, og hvis hun synes du lukter den dagen, må du hjem og dusje», er blant det som blir hevdet på Twitter.

En annen forteller at stjernens «rider», altså en liste over ting som kreves når man gjør et oppdrag, er svært omfattende og krever mye.

«Jeg var personlig assistent på Letteman-spesialen, og Ellens rider var en liste med 50 ting, og en av dem var en spesifikk type veganske blomkålpuffer, som er vanskelige å få tak i. Jeg kjørte innom 15 forskjellige butikker for å finne det, og hun rørte dem ikke», skriver en.

OVERVELDENDE: Den 16 år gamle miljøaktivisten Gretha Thunberg gjester «The Ellen DeGeneres Show», og snakket blant annet om at ting tidvis kan bli overveldende for henne. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Fikk nesten sparken

En annen, som hevder å ha jobbet som assistent for DeGeneres' agent, påpeker hvor streng hun er.

«Det første du lærer på jobb er at hvis han (agenten, journ. anm.) er i telefonen med en annen klient, måtte du avbryte samtalen og si at 'barna dine er på den andre linjen, det er en nødssituasjon' - slik at han tok samtalen. For hun (DeGeneres, journ. anm.) kunne aldri bli ringt tilbake, og han kunne fått sparken».

Også en servitør, som ved én anledning serverte DeGeneres og kona, Portia de Rossi (47), mener programlederen har vært kritisk.

«Jeg serverte Ellen og Portia brunsj. Hun skrev et brev til eieren der hun klagde på at neglelakken min var stygg (ikke at det var på tallerkenen hennes, men bare at det var på hånden min. Morgenen etter fikk jeg nesten sparken», hevder servitøren.

DeGeneres selv har foreløpig ikke svart på den haglende kritikken. Hva som er motivasjonen bak Porters Twitter-melding er for øvrig også ukjent foreløpig.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Viser endelig frem babyen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer