Ellen DeGeneres:

Talkshow-stjernen slaktes

- Et av de slemmeste menneskene i verden i dag, sier komiker om Ellen DeGeneres.

KRITIKK: Etter at komiker Kevin T. Porter oppfordret følgerne sine til å dele historier om talkshow-verten Ellen DeGeneres, tok flere til tastaturet for å komme med de verste opplevelsene de har hatt med henne. Her i studio sammen med Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Etter at komiker Kevin T. Porter oppfordret følgerne sine til å dele historier om talkshow-verten Ellen DeGeneres, tok flere til tastaturet for å komme med de verste opplevelsene de har hatt med henne. Her i studio sammen med Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ellen DeGeneres (62) har siden 2003, i 17 år, ledet talkshowet «The Ellen DeGeneres Show», der hun opp gjennom årene har hjulpet både ansatte, enkeltpersoner og familier gjennom tøffe tider ved å stille opp med for eksempel møter med stjerner og store pengegaver.

Mange ser på DeGeneres og talkshowet hennes som et lyspunkt i hverdagen, men nå viser det seg imidlertid at ikke alle er like begeistret for talkshowverten. Det skriver blant andre britiske Mirror.

Ifølge tabloidavisen startet det hele med at komiker Kevin T. Porter delte et innlegg på Twitter der han hevder at DeGeneres er en «diva» og at hun behandler sine ansatte svært dårlig.

«Akkurat nå trenger vi alle litt vennlighet. Dere vet, sånn som Ellen DeGeneres alltid snakker om! Hun er også beryktet som et av de slemmeste menneskene i verden i dag. Svar meg på dette med de sykeste historiene du har hørt om at Ellen er slem, og jeg vil donere , og jeg vil matche alle svar med å donere to dollar til LA Food Bank», skrev Porter på Twitter.

Med førstnevnte utsagn sikter komikeren til DeGeneres' standardfrase som hun alltid avslutter hver talkshow-sending med, der hun sier til alle: «Vær snille med hverandre».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer