Oprah Winfrey:

Talkshow-dronningens mange skandaler

Oprah Winfrey står bak årets mest omtalte intervju, men bærer også selv på oppsiktsvekkende historier.

MYE BAGASJE: Oprah Winfrey er best kjent for å lirke ut avsløringer fra store stjerner. Hun har derimot selv en rekke oppsiktsvekkende hendelser i bagasjen. Her avbildet i bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan i 2018. Foto: Ian West/ Pa/ NTB
MYE BAGASJE: Oprah Winfrey er best kjent for å lirke ut avsløringer fra store stjerner. Hun har derimot selv en rekke oppsiktsvekkende hendelser i bagasjen. Her avbildet i bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan i 2018. Foto: Ian West/ Pa/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om det kan kalles skandaleintervju eller ei, får nesten være opp til hver enkelt. Det som i hvert fall er sikkert, er at Oprah Winfreys (67) intervju med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) har rørt ved noe hos mange.

Selv om vi i utgangspunktet har fått svar på mye, har det kanskje vokst frem enda flere spørsmål om hva som faktisk er stoda i den britiske kongefamilien.

Den berømte talkshowstjernen ble naturligvis satt i skyggen av hertugparet av Sussex, men det kunne likeså godt ha vært Oprah som lettet på sløret om egen fortid.

Hun har nemlig en rekke oppsiktsvekkende hendelser i bagasjen, og vi kan starte i 2007 - da flere øyeblikk sørget for overskrifter internasjonalt.

Anklager om misbruk

Det året etablerte Oprah internatskolen Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls i Johannesburg i Sør-Afrika. Det skulle derimot ikke ta lang tid før problemene vokste frem.

En rekke elever sto frem og fortalte at de var blitt seksuelt misbrukt og mishandlet av en ansatt ved skolen.

Ifølge Washington Post var talkshowdronningen naturligvis hjerteknust over anklagene, og gråt i en halvtime i strekk. Hun skal samtidig ha sagt til journalister at ansatte ved skolen forsøkte å dekke over skandalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer