SAG Awards og Brad Pitt:

Talen vekker oppsikt

Superstjernens tale fra SAG Awards går viralt.

VANT PRIS: Den 26. Screen Actors Guild Awards gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, og Brad Pitt stjal showet med sin takketale. Foto: NTB scanpix
VANT PRIS: Den 26. Screen Actors Guild Awards gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, og Brad Pitt stjal showet med sin takketale. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette må jeg skrive på Tinder-profilen min, sa Brad Pitt (56) da han vant sin pris for beste birolle under årets SAG Awards.

Screen Actors Guild Award (forkortet SAG), er filmskuespillernes fagforeningspris. Den prestisjetunge prisutdelingen som fant sted søndag i Los Angeles, henger høyt for de fleste skuespillere, men det var altså Pitt som gikk hjem med både pris og mye mulig kveldens beste tale.

Pitt vant prisen for filmen «Once Upon a Time in Hollywood».

- Det var en vanskelig rolle å ta på seg. En mann som røyker dop, tar av seg skjorten og som ikke går overens med kona. Jeg måtte strekke meg langt, sa Pitt ironisk til den fullsatte salen.

I 2016 avslørte Pitt og hans daværende kone Angelina Jolie (44) at de skulle skilles. Dette er derimot første gangen skuespilleren har vitset om det dramatiske bruddet.

Den humoristiske talen ble møtt med trampeklapp og latter.

God tone

I 2005 skilte Pitt seg fra Jennifer Aniston (50), mest kjent for sin rolle som Rachel i «Friends.» Flere har håpet at «superparet» fra 2000-tallet skulle finne tilbake til hverandre, men den gang ei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer