GOD STØTTE: Rolv Wesenlunds kone, Ruth, er til god støtte, forteller den tidligere skuespilleren. Foto: Seher.no/Anders Myhren
GOD STØTTE: Rolv Wesenlunds kone, Ruth, er til god støtte, forteller den tidligere skuespilleren. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

Taleevnen er i ferd med å forsvinne

- Det er ganske leit og ugreit, sier Rolv Wesenlund.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere skuespilleren og komikeren Rolv Wesenlund (74) er i ferd med å miste taleevnen. I et åpenhjertig intervju med Se og Hør snakker han ut om den vanskelige situasjonen.

- Jeg er ikke så verbal som jeg ønsker å være, og føler stadig oftere at jeg ikke klarer å gjøre meg forstått på riktig måte. Jeg er blitt fryktelig glemsk og sliter med å finne riktige ord når jeg snakker. Det er ganske leit og ugreit, sier han til Se og Hør.

Dette har blant annet ført til at Wesenlund takket nei til å gjeste «Skavlan». Han entrer heller ikke talerstolen i større forsamlinger.

De siste par årene har han opplevd både hjerteinfarkt og å falle bevisstløs om på gata i Cannes.74-åringen takker imidlertid kona for den gode støtten.

- Heldigvis er kona mi, Ruth, en dyktig sufflør og vet gjerne hva jeg kommer til å si før jeg vet det selv. Så da ordner det seg på et vis, forklarer Wesenlund til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Wesenlund advarer mot bransjefyll

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer