Vita & Wanda:

Taklet ikke avstanden

Tv-tvillingene har hele livet vært tett oppå hverandre. Da Vita Mashadi røk først ut av «Kompani Lauritzen», taklet hun dårlig å være uten søsteren i to uker.

GJØR ALT SAMMEN: Wanda og Vita Mashadi (28) måtte være uten hverandre i to uker da sistnevnte var blant de tre første til å ryke i «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GJØR ALT SAMMEN: Wanda og Vita Mashadi (28) måtte være uten hverandre i to uker da sistnevnte var blant de tre første til å ryke i «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Kompani Lauritzen» har de siste lørdagene fanget tv-seerne til skjermen. Å se kjendiser slite på tv er ei et nytt fenomen, men intriger er byttet ut mot samhold, noe som kanskje er det som gjør at programmet skiller seg ut i det som har blitt et hav av realityserier.

Tvillingene Vita og Wanda Mashadi (28) har frekventert en rekke tv-programmer gjennom åra, både sammen og hver for seg. I «Kompani Lauritzen» ble de imidlertid skilt fra hverandre tidlig, noe som gikk spesielt hardt inn på førstnevnte.

Snakker fortsatt med psykolog

Hun måtte allerede i første dimmekamp ta farvel med tvillingsøsteren, uten å ane når de skulle se hverandre igjen.

- Jeg satt i isolasjon fram til Wanda kom hjem. Jeg sa ikke til noen andre enn min personlige trener at jeg var hjemme. Det var faktisk ganske hardt, forteller Vita til Se og Hør.

Alle deltakerne får tilbud om å snakke med psykolog etter programmet, noe hun benyttet seg av.

- Jeg skjønte ikke at jeg trengte det før Wanda kom hjem, og ba meg ta tak i det. Jeg var så negativ til alt. Jeg snakker fortsatt med psykologen, og det har jeg trengt. Det har vært veldig deilig, og jeg anbefaler alle å gjøre det om de trenger det, det er ikke noe tabu eller flaut, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.