Mie Mack Cappelen og Ali Esmael:

- Takknemlig for eventyret vi har hatt sammen

Mie og Ali bekrefter selv at de har gått hver til sitt.

BRUDD: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen har gått hver til sitt. Foto: TV 2
BRUDD: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen har gått hver til sitt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mie Mack Cappelen og Ali Esmael ble kjente for det norske folk gjennom sin deltakelse i TV 2-programmet «Love Island Norge». Inne i villaen fant de kjærligheten og fortsatte forholdet på utsiden.

Søndag kveld avslører imidlertid paret at de nå har gått hver til sitt.

«Ali og jeg har valgt å gå fra hverandre og vi skilles som venner med ingenting annet en kjærlighet for hverandre. Jeg kommer for alltid til å ha en spesiell plass for han i hjertet mitt, og jeg er så takknemlig for det eventyret vi har hatt sammen, alt han har lært meg og alle minnene vi har skapt», skriver Cappelen på Instagram.

Samtidig takker hun følgerne sine for støtten og kjærligheten de har fått gjennom forholdet, som startet på tv for over halvannet år siden.

- Har etterspurt status

Esmael har også fortalt til sine Instagram-følgere at det er slutt mellom ham og kjæresten, og skriver at det er mange som har etterpurt hva statusen er mellom dem.

«Og det forstår jeg, dere har absolutt rett til å få vite siden dere har vært med på reisen fra starten av. Vi har ventet med å gå ut med denne nyheten fordi vi rett og slett ikke har vært klare for alt som medfølger og maset fra sosiale medier og aviser», skriver han, og legger til at det er tungt å gå gjennom et brudd i seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer