Mie Mack Cappelen og Ali Esmael:

- Takknemlig for eventyret vi har hatt sammen

Mie og Ali bekrefter selv at de har gått hver til sitt.

BRUDD: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen har gått hver til sitt. Foto: TV 2
BRUDD: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen har gått hver til sitt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mie Mack Cappelen og Ali Esmael ble kjente for det norske folk gjennom sin deltakelse i TV 2-programmet «Love Island Norge». Inne i villaen fant de kjærligheten og fortsatte forholdet på utsiden.

Søndag kveld avslører imidlertid paret at de nå har gått hver til sitt.

«Ali og jeg har valgt å gå fra hverandre og vi skilles som venner med ingenting annet en kjærlighet for hverandre. Jeg kommer for alltid til å ha en spesiell plass for han i hjertet mitt, og jeg er så takknemlig for det eventyret vi har hatt sammen, alt han har lært meg og alle minnene vi har skapt», skriver Cappelen på Instagram.

Samtidig takker hun følgerne sine for støtten og kjærligheten de har fått gjennom forholdet, som startet på tv for over halvannet år siden.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Har etterspurt status

Esmael har også fortalt til sine Instagram-følgere at det er slutt mellom ham og kjæresten, og skriver at det er mange som har etterpurt hva statusen er mellom dem.

«Og det forstår jeg, dere har absolutt rett til å få vite siden dere har vært med på reisen fra starten av. Vi har ventet med å gå ut med denne nyheten fordi vi rett og slett ikke har vært klare for alt som medfølger og maset fra sosiale medier og aviser», skriver han, og legger til at det er tungt å gå gjennom et brudd i seg selv.

Han forteller også at det nå er gått to måneder og de derfor er klare for å dele bruddet med følgerne sine.

«Mie og jeg ga det et realt forsøk, og følelsene våre for hverandre var noe helt spesielt. Dessverre så var vi litt for forskjellige til å kunne få det til å funke, og vi fant ut at det beste var å gå hver vår vei», skriver han, og fortsetter:

«Vi er gode venner den dag idag, og jeg ønsker Mie det aller beste i livet akkurat som hun gjør for meg også. Hun er en herlig person og jeg setter pris på alle de gode minnene vi tar med oss videre. Takk til alle som har fulgt oss, vi har satt pris på hver eneste en av dere».

HØY PULS: Deltakerne skal øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det går ikke helt som det skal for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Møttes på TV

Duoen havnet nemlig på tredjeplass i «Love Island Norge», etter flere uker med både opp- og nedturer.

- Det har gått kjempebra, det føles godt å komme hjem igjen til venner og familie. Forholdet er kjempebra, vi fortsetter der vi slapp, og har det veldig fint sammen. Hun har vært hos meg de siste dagene og vi har tilbrakt mye tid sammen, sa Esmael til Se og Hør i fjor.

Cappelen var enig om at de også hadde det bra sammen hjemme etter innspilling.

- Han har fått møte mange av mine venner og foreldrene mine allerede, og vi planlegger masse spennende sammen framover. Jeg er så glad jeg fant kjærligheten med han, sa hun.

SPEKULASJONER: Mie Cappelen og Ali Esmael ble kjærester under sitt opphold på «Love Island». Nå har hun lagt ut et bilde som får fansen til å spekulere. Vis mer

LES OGSÅ: Tar forholdet et skritt videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer