Gwyneth Paltrow og Brad Pitt:

Takknemlig for at bruddet skjedde da det gjorde

- Takk Gud, for at det var så få paparazzi-fotografer tidlig på 90-tallet.

HOT PAR: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt rakk å forlove seg mens de var kjærester i fire år på 90-tallet. Foto: NTB Scanpix
HOT PAR: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt rakk å forlove seg mens de var kjærester i fire år på 90-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gwyneth Paltrow (46) giftet seg i høst med kjæresten gjennom fire år, «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47).

Men fra 1994 til 1997 var hun i et høyprofilert forhold med en annen Brad. Nærmere bestemt Brad Pitt (54).

- Hadde aldri skjedd i dag

Duoen var også forlovet, men Paltrow har tidligere innrømmet at bryllupet aldri ble noe av fordi hun ikke følte seg klar til å gifte seg som 24-åring.

I et nytt intervju med magasinet WSJ minnes Oscar-vinneren at det var ganske annerledes å date på 90-tallet. Trøkket fra paparazzi-fotografene var nemlig ikke så utbredt på den tiden.

- Jeg husker at det stod på forsiden av New York Post da Brad Pitt og jeg gjorde det slutt. Men det var ingen som ventet på utsiden av huset mitt. Det hadde aldri skjedd i dag, sier hun til bladet, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildene.

EKS-KJÆRESTER: F.v: Paltrow med Ben Affleck i 1999, og bildet med Brad Pitt er tatt under Oscar-utdelingen i 1995. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: F.v: Paltrow med Ben Affleck i 1999, og bildet med Brad Pitt er tatt under Oscar-utdelingen i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Cameron Diaz og jeg snakker om dette hele tiden. Vi bare «takk Gud, for at det var så få paparazzi-fotografer tidlig på 90-tallet». Vi gråter av glede over at ingen fulgte etter oss og så hva vi gjorde, deler hun videre i intervjuet.

Etter at forholdet til Brad Pitt tok slutt innledet Gwyneth en ny romanse med en annen berømt stjerne; Ben Affleck (46).

- Han var ikke på en bra plass i livet da vi var sammen, har hun tidligere avslørt til Diane Sawyer.

NÆRE VENNER: Både Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow har hatt mange berømte eks-kjærester. De priser seg lykkelige for at det er mange år siden. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Både Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow har hatt mange berømte eks-kjærester. De priser seg lykkelige for at det er mange år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er «fucked up»

Duoen var kjærester frem til år 2000, og to år etter bruddet forelsket hun seg i «Coldplay»-vokalisten, Chris Martin (41), som er far til barna hennes Apple (14) og Moses (12).

Etter ti års ekteskap gikk også dette forholdet i vasken, men eksene har klart å beholde et nært og godt vennskap i etterkant av skilsmissen.

I fjor sommer innrømmet tobarnsmoren at det er hun selv som har vært hovedgrunnen til mange av bruddene hun har vært gjennom.

- Jeg har ødelagt så mange forhold. Jeg er faktisk en ganske god venn, søster, datter og mor, men jeg er «fucked up» og på mitt mest sårbare når det kommer til den romantiske delen, forklarte hun på podcasten «Girlboss», ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

NYGIFTE: Siden høsten 2014 har Gwyneth vært sammen med Brad Falchuk. Her er det nybakte ekteparet sammen i Hollywood denne uken. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Siden høsten 2014 har Gwyneth vært sammen med Brad Falchuk. Her er det nybakte ekteparet sammen i Hollywood denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Bor» med eksmannen

Fem måneder etter bruddet fra Chris Martin våren 2014, ble Paltrow linket til «Glee»-produsenten Brad Falchuk, og høsten året etter bekreftet duoen at de var kjærester.

I september giftet de seg i en intim seremoni i sin egen hage i Hamptons i New York.

- Det er fantastisk, forteller 46-åringen om livet som gift i intervjuet med WSJ.

Video: United International Pictures Vis mer Vis mer

- Jeg føler kanskje man er bedre rustet til å velge livspartner når man er halvveis i livet. Men generelt må man velge sin ektefelle mye tidligere på grunn av hele forplantningsdelen, deler hun videre, og fortsetter:

- For meg har det vært en prosess, og jeg føler meg utrolig heldig som har møtt denne personen som er en fantastisk og ekte partner.

Saken fortsetter nedenfor.

Ettersom Falchuk har to barn fra et tidligere ekteskap, er Gwyneth nå blitt bonusmamma.

- Med tenåringer i hus må man trå varsomt. Det er ganske intenst, denne tenåringsgreia Jeg har aldri vært stemor før, og har ikke peiling på hvordan det gjøres.

Video: Splash News / All Over Press Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Og det er ingen tvil om at de er en ekte moderne familie. Gwyneths eksmann, Chris Martin, har nemlig et eget rom i huset deres hvor han kan bo når hun er ute og reiser.

- Vi gjør fremdeles dette på vår måte, forklarer Hollywood-stjernen om den noe uvanlige ordningen.

LES OGSÅ: - Jeg løp ikke fra følelsene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer