Takket sin døde mor for filmsuksessen

Madonna brast i gråt på premierefesten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Madonna (53) har de siste årene interessert seg mer og mer for film og regisserte nylig «W.E.», om forholdet mellom kong Edvard VIII og amerikanske Wallis Simpson.

På premieren i New York entret Madonna scenen før filmvisningen og holdt en tale foran fullsatt sal. Mens 53-åringen snakket om filmen ble hun svært emosjonell og måtte ta flere pauser.

- Dette er historien om kong Edvart og Wallis Simpson, men egentlig er det bare en historie om kjærlighet. Hva vi gjør og ofrer for kjærlighet og de kompromissene vi er villig til å gjøre for å oppnå den, sa stjernen.


«Frozen»-sangeren benyttet anledningen til å takke skuespillerne, og avsluttet talen med å takke sin avdøde mor.

- Til slutt vil jeg få takke min mor. Dette er en film om reisen til en kvinnelig sjel, og jeg vil takke moren min som ga meg livet i gave, sier stjernen.

53-åringen har alltid sørget over tapet av sin mor Madonna Fortin, som døde av brystkreft i 1963 da sangeren bare var 5 år gammel.

- Det var så mye usagt, så mange følelser av skyld, anger, tap, sinne og frustrasjon. Jeg så den vakre moren min ligge som om hun sov i en åpen kiste, har sangeren sagt ifølge Andrew Mortons biografi Madonna.  

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ingenting slår ekte kjærlighet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer