BLE AVVIST: Rapperen Will.I.Am var ivrig etter å jobbe med Michael Jacksons bestevenn, men foreløpig at Omer takket nei.  Foto: REX/Steve Meddle/ITV/All Over Press
BLE AVVIST: Rapperen Will.I.Am var ivrig etter å jobbe med Michael Jacksons bestevenn, men foreløpig at Omer takket nei. Foto: REX/Steve Meddle/ITV/All Over PressVis mer

Takket nei til Will.I.Am

Omer Bhatti vil ikke ha noe gratis.

SEOGHØR.NO: «Norske Talenter»-dommeren Omer Bhatti (28) var en nær venn av popkongen Michael Jackson, og delte hans interesse og talent for dans og musikk.  

Hele verden fikk øynene opp for Homlia-gutten da han satt på første rad sammen med Jacksons nærmeste familie under begravelsen i 2009.

Nå forteller han at det strømmet inn med tilbud fra noen av verdens største artister i ettertid, der i blant rapperen Will.I.Am (39). 

- Han inviterte meg opp i studioet flere ganger, men akkurat på det tidspunktet var ikke dans eller musikk i hjertet mitt. Det føltes ikke naturlig, forteller Omer i intervju med P4.

Han har tidligere vært åpen om at han slet med depresjon etter bestevennens bråe dødsfall.

-  Humøret mitt var opp og ned, hele tiden. Det var så mye som skjedde inni meg. Jeg er veldig sensitiv. Og sårbar, har han tidligere fortalt til VG.

NÆRE VENNER: Michael Jackson la sin elsk på gutten fra Holmlia i Oslo, og så på han som sin egen sønn. Her er de på operaen i Los Angeles i 2003.  Foto: Stella Pictures
NÆRE VENNER: Michael Jackson la sin elsk på gutten fra Holmlia i Oslo, og så på han som sin egen sønn. Her er de på operaen i Los Angeles i 2003. Foto: Stella Pictures Vis mer


Selv om han fortsatt har stående tilbud fra flere av verdensstjernene ønsker han ikke å benytte seg av snarveier til berømmelse.

- Jeg vil opp på min egen plattform først. Så ingen kan si at jeg ikke har jobbe for det har oppnådd, for det har jeg virkelig, sier han i radiointervjuet.

 

LES OGSÅ: En ny start for Omer