Takket nei til «Skal vi danse»

Harald Rønneberg vil ikke danse i beste sendetid.

SINGLE LADIES: Harald Rønneberg, Truls Svendsen og Thomas Numme høstet stor applaus da de danset på TV2s vårlansering, kun iført trikot.  Foto: Stella Pictures
SINGLE LADIES: Harald Rønneberg, Truls Svendsen og Thomas Numme høstet stor applaus da de danset på TV2s vårlansering, kun iført trikot. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Thomas og Harald danse i video nederst i saken!

SEHER.NO: I åtte år har «Senkveld» gått hatt suksess på TV 2 og til våren blir det atter et gjensyn med Thomas Numme (41) og Harald Rønneberg (38). På TV 2s vårlansering tirsdag kveld hjalp programlederne kollegaen Truls Svendsen (39), da han fremførte sin versjon av Beyoncé-låten «Single Ladies». Latter fylte salen da Harald og Thomas svingte seg kun iført trikot.

- Vi endte opp som Truls «Single Ladies», og det lå masse øving bak det, sier Thomas til Seher.no.

Noen har tydeligvis sett et dansetalent i Rønneberg, som tidligere har fått tilbud om å være med i «Skal vi danse». Foreløpig har han takket nei fordi tiden ikke strekker til.

- Det er mye øving som ligger bak et slikt program, og med «Senkveld» blir det rett og slett for mye å gjøre, sier programlederen.

Én han derimot har lyst til å se på TV2-parketten er makkeren Thomas.

- Det hadde vært fantastisk lørdagsunderholdning med deg på parketten. Og da kan Thomas Numme komme til dansegulvet for sin rumba… da hadde jeg sittet klistra, sier Harald.

Selv mener Numme at det er liten sjanse for at han vil få et tilbud fra danseprogrammet. 

- Jeg tror de ser på meg som en umulig case. Finn Schjøll er grasiøs i forhold til meg, så jeg tror faktisk aldri jeg vil bli spurt.

Harald fryder seg litt over kameratens manglende danseevner.

- Det er gøy at han blir vraket før han blir spurt, ler Harald.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi tok med oss alle de skitne triksene

Se Thomas og Harald danse her:[obj:media:10389]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer