FORNØYD: Per Heimly er glad for at han takket ja til Skal vi danse etter å ha blitt spurt for sjette gang. Nå vil han komme i knallform til dansetreningen starter om få måneder. Her med meddeltager Roar Strand. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORNØYD: Per Heimly er glad for at han takket ja til Skal vi danse etter å ha blitt spurt for sjette gang. Nå vil han komme i knallform til dansetreningen starter om få måneder. Her med meddeltager Roar Strand. Foto: Andreas Fadum/ Se og HørVis mer

Takket nei til «Skal vi danse» fem ganger

- Jeg hadde egentlig ikke så lyst denne gangen heller, sier Per Heimly. Se hva som fikk ham til å skifte mening!

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken ble årets «Skal vi danse»-deltagere offentliggjort.

Fotograf Per Heimly, forfatter Linnea Myhre, komiker Zahid Ali, programleder Line Verndal, investor Idar Vollvik, designer Fam Irvoll, motorcrosskjører Andre Villa, skuespiller Kine Hellebust, fotballspiller Roar Strand, barne-TV programleder Cash King, MGP-juniorvinner Agnete Kristin Johnsen og fotballfrue Caroline Eriksen er de tolv deltagerne som skal svinge seg på parketten i Nydalen kommende høst.

- Dette er mitt siste håp

Per Heimly avslører til Seoghør.no at han har vært en svært ønsket deltager til Skal vi danse i mange år.

- Jeg har blitt spurt fem ganger tidligere, og har svart nei hver gang fordi jeg ikke har hatt lyst. Jeg hadde egentlig ikke så lyst denne gangen heller, men tok meg litt tid til å tenke gjennom det.

Etter noen runder med seg selv overrasket han seg selv med å takke ja.

- Jeg kom frem til at det er en fin mulighet til å komme i form. Det er på mange måter mitt siste håp i livet til å komme i gang med trening, forteller han.

ÅRETS DELTAGERE: Fotograf Per Heimly, forfatter Linnea Myhre, komiker Zahid Ali, programleder Line Verndal, investor Idar Vollvik, designer Fam Irvoll, motorcrosskjører Andre Villa, skuespiller Kine Hellebust, fotballspiller Roar Strand, barne-TV programleder Cash King, MGP-juniorvinner Agnete Kristin Johnsen og fotballfrue Caroline Eriksen Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÅRETS DELTAGERE: Fotograf Per Heimly, forfatter Linnea Myhre, komiker Zahid Ali, programleder Line Verndal, investor Idar Vollvik, designer Fam Irvoll, motorcrosskjører Andre Villa, skuespiller Kine Hellebust, fotballspiller Roar Strand, barne-TV programleder Cash King, MGP-juniorvinner Agnete Kristin Johnsen og fotballfrue Caroline Eriksen Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Positiv opplevelse

Per er allerede i gang med treningen, noe han opplever som veldig positivt.

- Jeg har fått meg personlig trener som kjører meg knallhardt! Jeg trener styrke og kondis og alt. Jeg må sørge for at kroppen ikke får helt sjokk når dansetreningen starter, smiler Per.

- Jeg merker at det har skjedd noe med meg etter at jeg sa ja. Det er akkurat som at noe har endret seg i hodet mitt. Det føles som en skikkelig kickstart. Det å teste ut noe jeg ikke har gjort før, tror jeg er bra.

Dramatisk og sensuell

Nå gleder han seg til å komme igang med dansingen, og han er ikke i tvil om hvilken dans han ser mest frem til.

- Det blir kult å lære tango! Det er en dramatisk, sensuell og estetisk vakker dans. Det blir bra. Men jeg tror det blir en stor utfordring. Jeg har aldri danset pardans før.

LES OGSÅ: Sputnik ble innlagt på sykehus