Takket nei til «Hver gang vi møtes»

Åge Alexandersen, Kari Bremnes, Marit Larsen og Carpe Diem skal alle ha takket nei til å være med i neste sesong av TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes». Heller ikke Bjørn Eidsvåg blir med.

NEI: Marit Larsen skal ikke være interessert i å være med i TV 2s «Hver gang vi møtes», ifølge VG. Foto: Malini Gaare Bjørnstad / Seoghør.no
NEI: Marit Larsen skal ikke være interessert i å være med i TV 2s «Hver gang vi møtes», ifølge VG. Foto: Malini Gaare Bjørnstad / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV 2 har tidligere fortalt at artister står i kø for å være med i neste sesong av supersuksessen «Hver gang vi møtes».

Overfor VG lørdag bekrefter TV 2 at det er lettere å få ja fra artister til dette programmet enn det vanligvis er. Kanalen ønsker imidlertid ikke å være konkret på hvem som er spurt og hvem som eventuelt har takket ja.

Ifølge VG er det imidlertid noen navn som utkrystalliserer seg, deriblant Maria Mena (26), Ole Paus (65), Lars Vaular (27), Kurt Nilsen (33) og Anita Skorgan (53).

Men flere skal også ha blitt spurt og takket nei. Disse er, ifølge VG: Åge Alexandersen (63), Kari Bremnes (55), Marit Larsen (28) og Carpe Diem skal alle ha takket nei til å være med i neste sesong av TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes».

Heller ikke Bjørn Eidsvåg (57) er aktuell for sesong to.

- Jeg skal ikke være med, sier han til VG.

Kjente artister som Anneli Drecker (43) og Ida Maria (27) skal ikke ha hørt noe fra TV 2 - i alle fall ikke ennå.


Første sesong av ble en historisk tv-suksess med de sju artistene Øyvind «Vinni» Sauvik (36), Halvdan Sivertsen (62), Bertine Zetlitz (36), Jan Eggum (60), Anne Grete Preus (54), Elvira Nikolaisen (31) og Øystein Dolmen (65).

Serien avstedkom også en rekke hits, deriblant Halvdan Sivertsen versjoner av Bertine Zetlitz' «Twisted Little Star» og Paperboys' «Lonesom Traveller», og Vinnis versjoner av Halvdans «Sommerfuggel i vinterland» og Knutsen & Ludvigsens «God morgen, Norge».


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bertine ser ikke ut som hun gjør på TV

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer