Takket nei til Hollywood

- Det er ikke alle roller som er like spennende, sier Anders Baasmo Christiansen.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Anders Baasmo Christiansen (37) har hatt en lang og suksessrik karriere.

Det hele begynte da han slo gjennom med «Buddy» i 2003. Etter det fulgte Christiansen opp med suksesser som «Arn - Riket ved veiens ende»,  TV-serien «Koselig med peis» og den norske storfilmen «Kon-Tiki».

PREMIEREKLAR: Anders Baasmo Christiansen i «Kon Tiki».
PREMIEREKLAR: Anders Baasmo Christiansen i «Kon Tiki». Vis mer

De siste årene har man også kunne se skuespilleren i TV 2-serien «Dag».

I året som kommer er Baasmo Christiansen aktuell med filmene «Kraftidioten», «Børning» og «Captain Sabertooth and the Lama Rama Treasure». Førstnevnte er klar for norske kinosaler i februar og har med kjente navn som Stellan Skarsgård, «Game of Thrones»-stjernen Kristofer Hivju, Atle Antonsen og Tobias Santelmann.

- ET FORVRIDD SYN PÅ SEX: Stellan Skarsgård mener sex har blitt for alvorlig. - Det skal være gøy, sier han. Foto: STELLA PICTURES
- ET FORVRIDD SYN PÅ SEX: Stellan Skarsgård mener sex har blitt for alvorlig. - Det skal være gøy, sier han. Foto: STELLA PICTURES Vis mer


Skarsgård har spilt i flere store Hollywood-produksjoner, mens Kristofer Hivju har man i løpet av det siste året kunne se i rollen som Tormund Giantsbane i TV-serien «Game of Thrones». Tobians Santelmann har en rolle i «Hercules: The Thracian Wars», sammen med blant andre Aksel Hennie.

Baasmo Christiansen innrømmer at Hollywood frister, men forteller at han vil ikke nøye seg med hva som helst bare for å spille i en stor amerikansk produksjon.

- Man har jo agent der, og så får man se når man har mulighet og tid. Jeg har fått noen tilbud, men det er ikke alle roller som er like spennende, sier skuespilleren.

Christiansen er for tiden aktuell med forestillingen «Annie» på Folketeateret.

 Foto: Curt Hjertstedt / Seoghør.no
Foto: Curt Hjertstedt / Seoghør.no Vis mer

Skuespilleren har tydelig gått ned i vekt og ser flottere ut enn på lenge, men vi ikke kommentere vekttapet.

- Ja, takk skal du ha. Det er hyggelig, men vi kommer ikke inn på det nå, sier han.

LES OGSÅ:   Se så slank han har blitt!