- Takket nei til gratis neseoperasjon

Blogger Sophie Elise ønsket ikke å fikse på nesen nok en gang.

AVSLO NY OPERASJON: Til tross for at Harstad-jenta ble tilbudt en gratis neseoperasjon, ønsket hun ikke å gjennomføre et nytt inngrep. Foto: Sophieelise.blogg.no
AVSLO NY OPERASJON: Til tross for at Harstad-jenta ble tilbudt en gratis neseoperasjon, ønsket hun ikke å gjennomføre et nytt inngrep. Foto: Sophieelise.blogg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor fortalte rosablogger Sophie Elise Isachsen (20) at hun hadde operert nesen etter å ha blitt utsatt for netthets.

- Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt, sa hun til Seoghør.no i februar i fjor.

Nå, to år etter første operasjon, forteller 20-åringen på bloggen sin at hun har vært på ny konsultasjon, men at hun har bestemt seg for å ikke utføre et nytt inngrep:

«Jeg har fått unnagjort masse ærender idag, og imellom slagene hadde jeg en konsultasjon hos klinikken der jeg opererte nesa for to år siden. Jeg fikk se bilder av hvordan jeg så ut rett før, og vi snakket litt om hva jeg ikke er fornøyd med. Jeg ble tilbudt en ny operasjon gratis, men jeg takket faktisk nei. Jeg har det fint slik som jeg ser ut nå, jeg».

Les hele innlegget her (ekstern lenke).

Sophie Elise er kjent fra TV-serien «Bloggerne», og kameraene var med henne da hun utførte første inngrep. Se video under:

Bloggeren har tidligere også vært åpen om at hun både har tatt silikon i brystene og prydet alt fra rumpa til innsiden av underleppen med tatoveringer.

Men i forrige uke avslørte hun at hun om litt skal gjennomgå en noe ufrivillig utseende forandring - nemlig begynne med regulering.

KJÆRESTEN: Sophie Elise Isachsen har vært kjæreste med den svenske bloggeren Robin Johansson i ett år. Her fra Vixen Blog Awards i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTEN: Sophie Elise Isachsen har vært kjæreste med den svenske bloggeren Robin Johansson i ett år. Her fra Vixen Blog Awards i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Liker følelsen av noe nytt

I fjor fortalte 20-åringen at hun ikke utelukker flere forandringer i løpet av fremtiden.

- Det er ingen andre prosjekter på gang akkurat nå. Men jeg liker følelsen av noe nytt. Enten det er noe nytt med håret eller en ny tatovering. Vi får se hva som skjer fremover.

Seoghør.no har vært i kontakt med Sophie Elise for en kommentar, men hun ønsker ikke å utdype saken utover det hun skriver på bloggen.

LES OGSÅ: - Kommentarene ble en byrde som hang på meg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer