Takket nei til American Idol

Sangstjernen Katy Perry vil ikke være dommer i Idol.

AVSLO TILBUDET: Katy Perry takket nei til American Idol. Foto: FAMEFLYNET SWEDEN
AVSLO TILBUDET: Katy Perry takket nei til American Idol. Foto: FAMEFLYNET SWEDEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Etter uttallige spekulasjoner om hvilken superstjerne som skal ta den ene ledige plassen rundt dommerbordet i American Idol, kan man nå stryke et navn av listen: Katy Perry.

Katy Perry (27), som nå dater Robert Pattinson, har takket nei til et tilbud fra TV-kanalen FOX, som var villig til å betale 20 millioner dollar for popstjernens tjenester. Perry skal derimot ikke ha følt at dommerjobben ville være et riktig karrierevalg.

Alt fra Lenny Kravitz, Keith Urban, Kanye West og Nicki Minaj har vært vurdert til jobben, og det ryktes at Nicki Minaj nå er nære å skrive under en avtale.


American Idol går inn i sin 12.sesong, og er fremdeles umåtelig populært i USA. I fjor var Randy Jackson, Jennifer Lopez og Steven Tyler dommere i talentkonkurransen. Nå er Mariah Carey en av dommerne, og hun vil helst ikke sitte ved siden av Minaj.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Par i knuste hjerter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer