Takket nei til «71 grader nord»

Tone Damli satte ned foten for TVNorges kjendisreality.

TAKKET NEI TIL «71 GRADER NORD»: Tone Damli sier til VG at hun har takket nei til å være med i en rekke kjendis-programmer, blant annet «71 grader nord» på TVNorge. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TAKKET NEI TIL «71 GRADER NORD»: Tone Damli sier til VG at hun har takket nei til å være med i en rekke kjendis-programmer, blant annet «71 grader nord» på TVNorge. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Tone Damli (24) imponerte TV-seerene da hun i 2006 kom på tredjeplass i TV 2s «Skal vi danse?».

Men i et intervju med VG sier «Look Back»-sangerinnen at hun har takket nei til å være med i en rekke kjendisprogrammer, blant annet TVNorges «71 grader nord».

- Jeg har det veldig greit med at det er andre ting ved siden av musikken også. Som for eksempel å gjøre «Foppall» på VGTV fordi jeg er patriot og har en stor interesse for sporten. Men jeg sier nei til veldig mye også, som «71 grader nord», «4-stjerners middag» og hele det universet av programmer.

Tone har flere ganger blitt kåret til en av Norges mest sexy kvinner og fått mye ros for sitt utseende.

Selv synes hun imidlertid ikke at snakket om utseendet hennes tar bort oppmerksomheten fra musikken.

- Jeg føler ikke at det kommer i veien, jeg føler at de to tingene går som hånd i hanske, sier hun till VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Typen min er kul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer