Gullruten 2022

Takket kjæresten fra scenen

Den folkekjære komikeren stakk av med publikumsprisen.

FORNØYD: Komiker og skuespiller Herman Flesvig vant publikumsprisen under årets Gullruten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at hele Norges Herman Flesvig (30) har oppnådd mye i sin karriere. Han var hjernen bak den svært populære humorserien «Førstegangstjenesten» og befinner seg ukentlig på øret til det norske folk i podkasten «Storefri» sammen med Mikkel Niva (34).

Nå kan han også legge til vinner av Publikumsprisen på listen over prestasjoner.

Den seneste måneden har det vært stor konkurranse mellom flere norske kjendiser, og folket har stemt på sin favoritt. Den gjeve prisen gikk til slutt til komiker Herman Flesvig.

Herman Flesvig kommer opp på scenen i solbrillene han ankom den røde løperen i tidligere på kvelden.

- Tusen hjertelig takk! Dette betyr veldig, veldig mye. Veldig fine folk jeg har vært nominert med. Dette er jo en sånn egopris; er det en som ikke trengte mer selvtillit så er det meg. Men bak disse fete solbrillene som samboeren min sa: «Det er kult å ha dem på», så er det en ganske redd og liten gutt, sier han fra scenen, og legger til:

- Men jeg må bare si tusen hjertelig takk, og så må jeg også få lov til å takke NRK, som har gitt meg muligheten til å blomstre, og så vil jeg også takke samboer og familie, som ikke er så opptatt av hva jeg driver med, men hvordan jeg har det. For jeg kunne jo fint ha vært rusavhengig og kriminell, men de har klart å holde meg på matta, og det elsker jeg dere for. Tusen takk til publikum, Se og Hør, jeg er veldig, veldig takknemlig. Tusen hjertelig takk!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer