<strong>VANT EKSPEDISJONEN:</strong> I mai kunne Didrik Solli-Tangen juble over å ha vunnet årets kjendisversjon av TVNorge-programmet «71 grader nord». Her gratuleres han av programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge
VANT EKSPEDISJONEN: I mai kunne Didrik Solli-Tangen juble over å ha vunnet årets kjendisversjon av TVNorge-programmet «71 grader nord». Her gratuleres han av programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge Vis mer

Takket ja til TVNorge-tilbud

MGP-vinneren bytter ut sangen med programlederjobb.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tre uker etter at han gikk til topps i årets kjendisutgave av «71 grader nord» på TVNorge, har den tidligere MGP-vinneren Didrik Solli-Tangen (24) fått jobb i samme kanal.

Ifølge VG skal Didrik være programleder for kanalens nye program «Alt til salgs», hovr han skal ta for seg forskjellige rare ting som legges ut til salgs via rubrikkannonser på nettstedet FINN.no.

– Jeg har lenge speidet etter et program og ser på meg selv som en formidler, en forteller, enten jeg synger eller som nå, skal lede et program, sier Didrik om rollebyttet til VG.

Programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge har stor tro på sin nye programleder.

– Vi har fulgt Didrik fra sidelinjen over tid, og han viser seg som en mann med mange talenter. Vi har stor tro på ham, og ønsker ham hjertelig velkommen på laget, sier Eivind Landsverk.


Didriks nye program skal på luften til høsten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjæresten nektet å tro at jeg vant.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer