Takket ja til psykolog-hjelp

- Det har hjulpet meg å sette ord på det jeg synes er vanskelig, sier «X Factor»-Guri.

ROSER PSYKOLOGTILBUD: - Det å få psykologtilbud ser jeg på som en anerkjennelse av jobben min, sier «X Factor»-programleder Guri Solberg til VG. Foto: Per Ervland/Seher.no
ROSER PSYKOLOGTILBUD: - Det å få psykologtilbud ser jeg på som en anerkjennelse av jobben min, sier «X Factor»-programleder Guri Solberg til VG. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Guri Solberg (34) har denne høsten gjort stor suksess som en av to programledere for TV 2-programmet «X Factor».

Men selv om 34-åringen har fått mye skryt for sin innsats som programleder, har hun takket ja til arbeidsgiverens tilbud om psykologhjelp to ganger i året, ifølge VG.

- Det har hjulpet meg å sette ord på det jeg synes er vanskelig. Jobben til oss som programleder handler ofte om å utstråle selvtillig og kontroll, og derfor er det mange som er redde for å skryte av oss. Uansett hvilken jobb man har, så har man behov for anerkjennelse, sier Solberg til avisa.

Kommunikasjonssjef i TV 2, Aleksander Valestrand, sier til VG at Guri er en av mange av kanalens programledere benytter seg av psykologtilbudet.

- Alle våre programledere får tilbudet. Dette er en del av TV 2s måte å ta vare på sine medarbeidere.  Hvor ofte det tas i bruk varierer, men mange benytter seg av tilbudet. Dette gjelder også journalister, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Hans vant «X Factor»