SJARMØR: «Spider-Man»-stjernen James Franco nøyer seg ikke med å være skuespiller. De kommende månedene skal han være gjesteskribent i «Playboy». Anerkjente forfattere som Ian Fleming, Margaret Atwood og P. G. Wodehouse har tidligere skrevet for Foto: All Over Press
SJARMØR: «Spider-Man»-stjernen James Franco nøyer seg ikke med å være skuespiller. De kommende månedene skal han være gjesteskribent i «Playboy». Anerkjente forfattere som Ian Fleming, Margaret Atwood og P. G. Wodehouse har tidligere skrevet for Foto: All Over PressVis mer

Takket ja til «Playboy»

Men Hollywood-stjernens nye jobb er neppe det du tror...

SEOGHØR.NO: Skuespiller James Franco (34) er nok mest kjent for sine roller i filmer som «127 timer» og «Spider-Man», men han har definitivt flere talenter.

Det nyeste tilskuddet på en allerede imponerende CV er en jobb som spaltist for herremagasinet Playboy, som er velkjent for sine bilder av lettkledde kvinner. Franco skal ha en fast spalte i seks nummere av bladet, skriver New York Post.

Multitalentets Playboy-«debut» skal komme på trykk i dobbeltnummeret for juli/august, med energi, rom og magi som temaer. Mon tro om den svært intelligente 34-åringen vil bevege pennen over i erotikkens domene også?

Dette er imidlertid langt fra første gang Franco viser sine skrivekunster. Han har allerede skrevet to skjønnlitterære bøker og flere filmmanus. Dessuten har han regissert en rekke filmer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fjernet gifteringen på ektemannens 50-årsdag