<strong>VEIER MINDRE:</strong> Melissa har gått ned 22 kilo siden fødselen i fjor, og blir her holdt av mannen sin Tye. Foto: All Over Press
VEIER MINDRE: Melissa har gått ned 22 kilo siden fødselen i fjor, og blir her holdt av mannen sin Tye. Foto: All Over Press Vis mer

Takker ungen for drømmekroppen

Melissa Katherine Rycroft-Strickland har bygget muskler med babyen som vekt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Melissa Katherine Rycroft-Strickland (29) ble mor til datteren Ava i fjor. Det har gjort kroppen flottere enn noensinne, hevder hun, og poserer i bare bikinien for bladet In Touch.

- Hvis jeg bare bærer henne overalt, så er det en vekt på åtte kilo, og det har gjort bicepsen og tricepsen naturlig større, sier Rycroft.

Rycroft har vært gift med Tye Strickland siden 2009, etter at forlovelsen til «Ungkaren»-stjernen Jason Mesnick ikke fungerte. Hun har vært med i både den amerikanske «Ungkaren» og «Skal vi danse». I tillegg har hun blitt kåret til en av de vakreste menneskene i verden av bladene Peoples Magazine og Maxim.

Hun hevder også at hun forbrenner masse fett ved å gjøre typisk husmorarbeid som å vaske klær, støvsuge og være ute med datteren. Etter at hun fødte Ava, har Melissa gått ned 22 kilo.
 
- Jeg pleide alltid å le av andre mødre som hevdet å løpe etter ungen var en treningsøkt i seg selv. Nå vet jeg derimot at det fungerer som bare det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk barbeint til alteret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer