BLE MAMMA: Nicole Richie ble mamma til lille Harlow i januar. Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Nicole Richie ble mamma til lille Harlow i januar. Foto: All Over PressVis mer

Takker TV-serie for vekttapet

- Hvis jeg hadde noe babyvekt igjen, ble jeg definitivt kvitt det da, sier Nicole Richie.

SEHER.NO: Det kan virke som år og dag siden Nicole Richie (27) var mest berømt for å være en av de aller magreste i Hollywood.

Nå er det bokstavelig talt andre boller.

Etter at Richie og rockekjæresten Joel Madden (29) ble foreldre til lille Harlow i januar, har nemlig førstnevnte lagt på seg et par tiltrengte kilo.

Og med litt ekstra fett på kroppen, har Nicole fått et sett bryster som har blitt betraktelig større enn før graviditeten.

Men nå er hun plutselig tilbake der hun var. Og selv tror hun årsaken er cheerleading... 

- I TV-serien "Chuck" spiller jeg en cheerleader som ender opp i en stor jenteslåsskamp med en gammel klassevenninne. Vi hadde en uke med intens trening for å gjøre oss klare for scenen, og jeg elsket hvert eneste minutt av det. Hvis jeg hadde noe babyvekt igjen, ble jeg definitivt kvitt det da, sier hun til FemaleFirst.

Tidligere ble det hevdet at Nicole hadde ansatt den personlige treneren Harley Pasternak bare to uker etter fødselen - fordi hun skal ha vært så misfornøyd med kroppen.

- Nicole føler seg stor akkurat nå. Puppene hennes er enorme, og hun har det vanskelig med å bli komfortabel med seg selv. Forandringen på kroppen hennes har vært drastisk, noe som har vært vanskelig for henne å akseptere. Hun ser seg i speilet og kjenner ikke engang igjen personen som stirrer tilbake igjen, sa en kilde tett på Nicole den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Gnir det inn i fjeset hennes