Takker strippekunstene for at han fikk «ja» fra Sofia

Rollen i «Magic Mike XXL» ga ikke bare suksess på filmlerretet for Joe Manganiello.

SEXY ROLLE: Joe Manganiello (t.v) er kinoaktuell i «Magic Mike XXL» sammen med blant andre Channing Tatum og Adam Rodriguez. Dansetreningen rollen førte med seg, skal ha falt i spesielt god jord hos forloveden Sofia Vergara. Foto: Filmweb/ NTB Scanpix
SEXY ROLLE: Joe Manganiello (t.v) er kinoaktuell i «Magic Mike XXL» sammen med blant andre Channing Tatum og Adam Rodriguez. Dansetreningen rollen førte med seg, skal ha falt i spesielt god jord hos forloveden Sofia Vergara. Foto: Filmweb/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I disse dager er Joe Manganiello (38) å se på det store lerretet i «Magic Mike XXL», sammen med kjekkaser som Channing Tatum (35) og skjønnheter som Jada Pinkett Smith (43).

Også i privatlivet har den tidligere «True Blood»-skuespilleren lyktes. I romjulen fikk han «ja» fra Sofia Vergara (42) da han gikk ned på kne for «Modern Family»-stjernen. 

«Magic Mike XXL»-premieren i London nylig, takket han strippekunstene han lærte til filmen for forlovelsen sin med den smellvakre skuespillerinnen.

- Alt jeg kan si er at vi ikke var forlovet da jeg spilte inn filmen, og så lærte jeg alle moves'ene mine og endte opp som forlovet, så jeg tror denne filmen hadde en finger med i spillet, sier Manganiello spøkefullt til Bang Showbiz. 

Saken fortsetter under bildene.

HET TYPE: I slutten av juni var Joe Manganiello på «Magic Mike XXL»-premieren i London sammen med Adam Rodriquez, Jada Pinkett Smith, Channing Tatum, Amber Heard og Matt Bomer. På «Jurrasic World»-premieren i L.A. noen uker tidligere, fikk forloveden Sofia Vergara derimot ha ham i fred.  Foto: NTB Scanpix
HET TYPE: I slutten av juni var Joe Manganiello på «Magic Mike XXL»-premieren i London sammen med Adam Rodriquez, Jada Pinkett Smith, Channing Tatum, Amber Heard og Matt Bomer. På «Jurrasic World»-premieren i L.A. noen uker tidligere, fikk forloveden Sofia Vergara derimot ha ham i fred. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Gutter kan lære av filmen

Selv om den veltrente kjekkasen muligens har dansebevegelsene til bryllupet klare, er det lite ved det forestående giftemålet han har kontroll over.

- Altså, på den måten er vi ganske tradisjonelle. Hun tar seg av det, legger han til ifølge ContactMusic.

Forloveden Sofia, som på sin side er aktuell med komedien «Hot Pursuit», har sett den hete strippefilmen flere ganger allerede og «elsker den», røper Joe videre. Imidlertid setter han pris på at filmen tiltrekker seg både et kvinnelig og et mannlig publikum.

- Det er mange fyrer her i tillegg til jenter. Det er jeg fornøyd med, fordi jeg tror gutter kan lære masse av denne filmen, påpeker Joe Manganiello overfor Bang Showbiz på London-premieren.

Sofia Vergara var ikke å se ved Joes side på premieren i London, men på festpremieren i Los Angeles la hun ikke skjul på begeistringen sin for filmen - og forloveden.

LYKKELIGE: Sofia Vergara og Joe Manganiello viste følelser på «Magic Mike XXL»-premieren i L.A. Nå er paret klare for å gifte seg.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Sofia Vergara og Joe Manganiello viste følelser på «Magic Mike XXL»-premieren i L.A. Nå er paret klare for å gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Naken John Legend avslørt av kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer