SEX-SYMBOL: Kelly Brook har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller.  Foto: Stella Pictures
SEX-SYMBOL: Kelly Brook har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Foto: Stella PicturesVis mer

Takker puppene for karrieren

- Jeg har ofte lurt på hvor jeg hadde vært i dag hvis det ikke hadde vært for puppene mine, sier Kelly Brook.

SEOGHØR.NO: Britiske Kelly Brook (34) har gjort stor karriere som modell, undertøysdesigner og skuespiller.

Men det er ikke til å skyve under en stol at det spesielt er hennes to store fordeler som har fått mye spalteplass i pressen.

Dette er Kelly helt klar over selv også, og i den anledning har hun valgt å dedikere selvbiografien «Kelly Brook - Close Up» til puppene sine.

- Jeg har ofte lurt på hvor jeg hadde vært i dag uten puppene mine. De er et par svært fremtredende 30FF og på en merkelig måte så har de definert livet mitt i løpet av de siste 20 årene, skriver hun i et utdrag fra boka, ifølge The Sun.

- De har brakt med seg moro, muligheter, oppmerksomhet og drama. De har blitt misforstått, utnyttet, elsket og beundret, latterliggjort og ydmyket. Jeg føler det er riktig å dedikere min første selvbiografi til dem.

 

Har bygd et imperium rundt brystene

Brook, som i mars forlovet seg med fitness-modellen David McIntosh (27), skriver videre at puppene hennes har fått mer oppmerksomhet enn noe annet hun har gjort gjennom sin lange karriere.

- De har skapt mange flere overskrifter enn noen av rugby-spillerne eller Hollywood-stjernene jeg har datet har gjort. Eller TV-show og filmer som jeg faktisk har spilt i.

- Det er puppene mine som har blitt mest snakket om i hele karrieren min. Jeg har egentlig bygd et imperium rundt dem. De er mine lojale venner, skriver hun.

I selvbiografien avslører også Brooks mye om sin traumatiske oppvekst med en alkoholisert far, og hvordan hun fryktet helgene med familien.

LES OGSÅ: Kelly Brook lurte alle med «bryllupsbilde»