TAKKER FOR SEG: Hilde Skovdahl, best kjent som «Charter»-Hilde, har takket nei til den kommende sesongen av «Charterfeber». Foto: TV3 / Christine Heim
TAKKER FOR SEG: Hilde Skovdahl, best kjent som «Charter»-Hilde, har takket nei til den kommende sesongen av «Charterfeber». Foto: TV3 / Christine HeimVis mer

Hilde Skovdahl:

Takker nei til «Charterfeber»

- Det har blitt for mye regi, klaging og «krampe»-moro.

Tidligere denne måneden ble det kjent at nok en sesong av «Charterfeber» kommer på TV 3, og allerede etterlyser kanalen flere reiseglade nordmenn som har lyst til å være med i den 10. sesongen av det folkekjære programmet.

Helt siden 2006 har seerne blitt godt kjent med de faste deltakerne som blant andre Svein Østvik (57) og Hilde Skovdahl (49), som hvert år har reist på ferie til Gran Canaria med programmet.

Neste års tur til den populære ferieøya blir derimot uten «Charter»-Hilde.

I et lengre innlegg på Facebook skriver Hilde at hun har valgt å takke nei, fordi hun synes programmet har utviklet seg til å bli noe annet enn det en gang var.

- Før var det mer et «Feel Good»-program, og man lo MED folk som hadde det gøy på tur. Det var heller ingen regi, så man hadde den vidunderlige friheten til å gjøre det man vil, skriver hun i innlegget blant annet.

SJALUSI: «Charter»-Hilde avslører at hun blir sjalu når «Charter»-Svein flørter med andre enn henne. Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

- For mye klaging

Til Se og Hør forteller den blide TV-profilen at hun ble ringt opp av produksjonen for programmet for rundt to uker siden, der spørsmålet om hun kunne tenke seg å bli med i nok en sesong ble stilt.

Allerede hadde Hilde gjort seg opp en klar mening om hva hun skulle svare.

- Gjennom alle disse årene har det egentlig bare vært gøy, men nå synes jeg det er blitt litt annerledes. «Charterfeber» er kjent for å være et gøyalt og positivt program, men i den siste sesongen synes jeg det ble for mye klaging og «krampe»-moro, sier hun til Se og Hør.

Ifølge Hilde er det ikke det seerne ønsker å se.

- «Charterfeber» skal være gøy og positivt der man følger reiseglade nordmenn på ferie der de ønsker å oppleve og se nye ting. Ikke sitte å klage over maten eller at hotellene er for dårlig. Det er ingen som vil se på folk som reiser på ferie for å klage, fortsetter hun.

For mye regi

En annen grunn til at Hilde Skovdahl ikke ønsker å delta i en ny sesong av «Charterfeber», handler også om at hun mener at programmet ikke byr på den samme friheten deltakerne fikk tidligere. Hun mener at programmet bærer større preg av regi under innspillingen enn det gjorde før.

HOUSE TOUR: Vi har vært på House Tour hos Charter-Hilde i Fredrikstad. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

- Før kunne jeg si, tenke og gjøre det jeg ville - og det var det som gjorde det så ekte og moro. Nå har det blitt mer og mer regissert, og det er ikke like gøy, sier hun.

- Denne gang følte jeg ikke helt for det, og man skal ikke være med på noe bare for å være med på noe. Det er viktig å stoppe i tide, legger hun til.

At «Charter»-profilen nå har valgt å takke nei, etter ni sesonger som deltaker av programmet, synes hun er svært vemodig.

- Jeg har elsket det programmet i alle år, og da jeg ble med for første gang ble det på mange måter en redning for meg. Jeg hadde akkurat vært i en bilulykke og vært gjennom mange operasjoner. Deltakelsen i «Charterfeber» gjorde at jeg fikk en glede i hverdagen igjen, forteller hun til Se og Hør.

Hva neste steg blir for den populære TV-personligheten blir, er noe usikkert.

- Jeg er coach, holder motivasjonsforedrag, og elsker TV, så kanskje det dukker opp noe gøy etter hvert! Jeg er klar for nye eventyr, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Helt naturlig

Til Se og Hør bekrefter TV3 at Hilde Skovdahl ikke vil være å se i den kommende sesongen av «Charterfeber».

- Hilde har takket nei til en ny runde med «Charterfeber», og det respekterer vi, selvsagt. Vi krysser likevel fingrene for at hun kanskje igjen blir å se på sydentur en gang i fremtiden, sier pressekontakt for programmet, Andreas Framnes.

- Det er for øvrig helt naturlig at et programkonsept forandrer noe form og farge etter ni sesonger, er hans kommentar til Hildes påstander.

LES OGSÅ: Her er de første bildene fra «Bloggerne» sesong 10

Det svenske kongeparet i sorg

Det svenske kongeparet i sorg

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

Hyller kjæresten på bursdagen

Hyller kjæresten på bursdagen

- Dronningen dropper Archies barnedåp

- Dronningen dropper Archies barnedåp

De villeste teoriene om den britiske kongefamilien

De villeste teoriene om den britiske kongefamilien

Playboy-modell (26) risikerer dødsstraff

Playboy-modell (26) risikerer dødsstraff

Sjokkerte verden i 1998 - nå sier hun unnskyld

Sjokkerte verden i 1998 - nå sier hun unnskyld

- Levde etter sine regler

- Levde etter sine regler

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

Kates venninne såret av påstått trekantdrama

Kates venninne såret av påstått trekantdrama

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder