Hilde Skovdahl:

Takker nei til «Charterfeber»

- Det har blitt for mye regi, klaging og «krampe»-moro.

TAKKER FOR SEG: Hilde Skovdahl, best kjent som «Charter»-Hilde, har takket nei til den kommende sesongen av «Charterfeber». Foto: TV3 / Christine Heim
TAKKER FOR SEG: Hilde Skovdahl, best kjent som «Charter»-Hilde, har takket nei til den kommende sesongen av «Charterfeber». Foto: TV3 / Christine Heim Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at nok en sesong av «Charterfeber» kommer på TV 3, og allerede etterlyser kanalen flere reiseglade nordmenn som har lyst til å være med i den 10. sesongen av det folkekjære programmet.

Helt siden 2006 har seerne blitt godt kjent med de faste deltakerne som blant andre Svein Østvik (57) og Hilde Skovdahl (49), som hvert år har reist på ferie til Gran Canaria med programmet.

Neste års tur til den populære ferieøya blir derimot uten «Charter»-Hilde.

I et lengre innlegg på Facebook skriver Hilde at hun har valgt å takke nei, fordi hun synes programmet har utviklet seg til å bli noe annet enn det en gang var.

- Før var det mer et «Feel Good»-program, og man lo MED folk som hadde det gøy på tur. Det var heller ingen regi, så man hadde den vidunderlige friheten til å gjøre det man vil, skriver hun i innlegget blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer