Armie Hammer:

Takker kompisen etter skilsmissen

Elizabeth Chambers og Armie Hammer fortalte i sommer at de skiller lag etter ti år som gift. Nå åpner sistnevnte seg om de siste månedene.

BRUDD: Elizabeth Chambers og Armie Hammer tok i sommer ut skilsmisse etter et ti år langt ekteskap. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Elizabeth Chambers og Armie Hammer tok i sommer ut skilsmisse etter et ti år langt ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kom nyheten om at Hollywood-paret Elizabeth Chambers (38) og Armie Hammer (34) hadde valgt å skille seg etter ti år som gift.

Nyheten annonserte det tidligere ekteparet selv i en felles kunngjøring som ble publisert på deres respektive Instagram-profiler, hvor de fortalte at de etter «13 år som bestevenner, sjelevenner, partnere og senere foreldre» hadde valgt å skille lag.

I løpet av årene fikk de to barn sammen - datteren Harper (5) og sønnen Ford (3), som de har bestemt skal forbli en prioritet også etter skilsmissen.

I etterkant av kunngjøringen av bruddet har det vært stille fra både Chambers og Hammer. Nylig åpner derimot sistnevnte seg delvis opp, da han i et Instagram-innlegg kunne fortelle hva han har drevet med i tiden etter skilsmissen.

Takker kompisen

«Dette er en av mine beste venner, Ashton», skriver Hammer innledningsvis til et bilde av kompisen, som han publiserte i anledning sin egen bursdag forrige uke.

Videre kan «Call Me By Your Name»-stjernen røpe at han i løpet av de siste to månedene har gjort det aller meste sammen med kompisen sin.

«I løpet av de siste to månedene har jeg bodd sammen med Ashton, drevet med bygningsarbeid sammen med Ashton, og gått tur med Ashton hver dag. Han har vært en veldig god venn (og sjef) og har vært den mest støttende kompisen noen kunne bedt om», skriver skuespilleren videre.

FILMSTJERNE: Armie Hammer ble i 2018 nominert til en Golden Globe for rollen sin i «Call Me By Your Name». Her i en scene fra filmen sammen med Timothée Chalamet, som ble nominert til både Oscar og Golden Globe for sin hovedrolle i samme film. Foto: Frenesy Film Co/ Sony/ NTB scanpix
FILMSTJERNE: Armie Hammer ble i 2018 nominert til en Golden Globe for rollen sin i «Call Me By Your Name». Her i en scene fra filmen sammen med Timothée Chalamet, som ble nominert til både Oscar og Golden Globe for sin hovedrolle i samme film. Foto: Frenesy Film Co/ Sony/ NTB scanpix Vis mer

Med andre ord har han flyttet fra Chambers og barna, som ut fra Instagram å tolke fremdeles nyter solen på den karibiske øya Grand Cayman, hvor familien har tilbrakt store deler av tiden etter at coronapandemien brøt ut i mars.

BRUDD: I dag ble det kjent at realityprofil Silas Vasstrand og artist Victoria Andersen har gjort det slutt. Video: Rød Løper Vis mer

- Du er elsket

Til tross for at paret har besluttet å skille lag, eller «bla om til neste side» som de så fint sa i skilsmissekunngjøringen, virker de å ha en god tone.

Parallelt med Hammers Instagram-innlegg, som er dedisert til kompisen, delte nemlig Chambers noen kjærlige ord om eksmannen i anledning 34-årsdagen hans.

Ifølge E! News skal det være snakk om et bilde på Instagrams historiefunksjon. På bildet så man Chambers sammen med Hammer og deres to barn, blant andre, blåse ut lys på en kake.

I tillegg skal hun ha skrevet «Gratulerer med 34-årsdagen, Armie Hammer. Du er elsket.»

Feiret bryllupsdag

Da nyheten om skilsmissen nådde verden i juli, kom det overraskende på de aller fleste. Paret hadde nemlig få måneder tidligere feiret sin tiende bryllupsdag.

Chambers delte flere bilder av paret på den store dagen, påfulgt av en tekst full av kjærlige ord om ektemannen.

«Ti år som gift, 13 år som bestevenner. Gratulerer med bryllupsdagen, min kjærlighet. Jeg er så takknemlig for deg, dette tiåret, familien vår og den fineste solnedgangen på bryllupsdagen en fredag kveld», skrev Chambers på Instagram den gang.

I juni delte hun også flere bilder av Hammer, den gang i anledning farsdagen.

«Våre babyer kan ikke be om en mer eventyrlig og underholdende pappa, og vi er heldige for at du er vår. Vi elsker deg», skrev hun blant annet under bildene.

LES OGSÅ: - Har brutt forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer