PRISDRYSS: Fredrik Skavlan stakk av med prisen for årets mannlige programleder, samt prisen for årets underholdningsprogram i Sverige fredag kveld. Foto: SCANPIX
PRISDRYSS: Fredrik Skavlan stakk av med prisen for årets mannlige programleder, samt prisen for årets underholdningsprogram i Sverige fredag kveld. Foto: SCANPIXVis mer

Takker kjæresten for suksessen

Og nå er den norske programlederen hele Sveriges TV-konge.

SEHER.NO: Den norske programlederstjernen Fredrik Skavlan (42) ble fredag kveld kronet som Sveriges nye TV-konge. Etterpå takket han kjæresten Maria Bonnevie for suksessen.

- Nå kunne Maria gjerne vært her. Det er ikke sikkert jeg hadde stått her i dag hvis det ikke hadde vært for henne, sier Skavlan til Dagbladet.

Den prestisjetunge prisen "Kristallen" - beviset på at han er kåret til Sveriges beste mannlige programleder - fikk Fredrik Skavlan overrukket av den tidligere vinneren, Sven Melander. Men det stoppet ikke der: Talkshowet "Skavlan" ble også kåret til "Årets underholdningsprogram".

- Jeg er mye gladere enn jeg trodde jeg skulle bli. Nå skal jeg drikke champagne på SVTs regning! Det føles som å ha vunnet EuroSong. Dette betyr at det blir vanskeligere å fortsette. For hvor skal vi ta det nå? Jeg føler et enormt press, men også takknemlighet overfor seerne, sier  42-åringen, som nå gir jernet for å utvikle seg ytterligere.

- Jeg har lyst til å gi dem noe enda bedre, foirteller han til avisen.

I september er hele Norges - og Sveriges - talkshowkonge endelig tilbake på norske tv-skjermer, når hans svensk-norsk produserte program "Skavlan" får premiere på NRK.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Følte meg dumpa av et helt folk