Takker kjæresten for kurvene

Kelly Brook var ikke fornøyd med supermodell-kroppen.

FORELSKET: Kelly Brook er stormforelsket i den tidligere rugby-spilleren Thom Evans. Her er de fotografert på ferie i Italia tidligere i sommer. Foto: All Over Press
FORELSKET: Kelly Brook er stormforelsket i den tidligere rugby-spilleren Thom Evans. Her er de fotografert på ferie i Italia tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den engelske supermodellen Kelly Brook (32) har tidligere uttalt at jo tyngre hun er, jo mer liker hun kroppen sin.

Men nå har Kelly tilsynelatende skiftet mening, og bedt sin forlovede, den tidligere rugbystjernen Thom Evans, sette opp et hardt treningsprogram for henne.

Og Kelly legger ikke skjul på at hun er stolt over resultatet så langt.

- Tom er en tidligere rugbyspiller, og nå trener han til å bli en sprinter, så jeg bor sammen med en idrettsutøver. Han får meg til å løpe ofte. Vi trener ofte i parken, sa hun i et intervju på britisk TV, ifølge Daily Mail.

Og at kjæresten ikke er den eneste mannen som er svært imponert over Brooks kropp, fikk modellen erfare i Cannes i mai, da en fransk forretningsmann tilbød henne en million euro (ca. 7,5 millioner kroner, red.anm) for å tilbringe natten med henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ønsker seg barn etter spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer