Takker «Idol» for ektemannen

- Hvis jeg ikke hadde vært med på Idol, ville jeg aldri møtt Thomas. Da kan det hende at jeg hadde møtt noen andre, sier Eva Weel Skram.

SAMMEN FOR LIVET: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen har vært sammen i åtte år. De utgjør popduoen «Eva & The Heartmaker» og er aktuell med albumet «Traces of You», og norgesturne. Foto: Stella Pictures
SAMMEN FOR LIVET: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen har vært sammen i åtte år. De utgjør popduoen «Eva & The Heartmaker» og er aktuell med albumet «Traces of You», og norgesturne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke bare vant Eva Weel Skram (27) alle nordmenns hjerter da hun deltok i «Idol» 2005. Hun vant også hjertet til sin nåværende ektemann Thomas Stenersen (32) som var gitarist på Idol-turneen.

- Hvis jeg ikke hadde vært med på Idol, ville jeg aldri møtt Thomas. Da kan det hende at jeg hadde møtt noen andre. Kanskje jeg hadde blitt gravid med en eller annen fyr.

- Man vet aldri, ikke sant? Jeg hadde sikkert drevet med musikk da også, men med noe helt annet, forteller Eva i et intervju med Dagbladets «Inne & Ute».

Weel Skram var bare 19 år da hun møtte Thomas, og han hadde kjæreste. Men han gjorde det slutt og de to ble et par. Deretter gikk det slag i slag for dem. De flyttet sammen etter en måned, forlovet seg etter tre og giftet seg da Eva var 22.

Paret dannet også popduoen «Eva & The Heartmaker», så de jobber sammen, bor sammen, reiser på ferier sammen og er alltid sammen.

- Jeg har flere venninner som tuller med at de blir litt irritert på oss av og til, for de måler sine egne forhold med vårt, noe de mener er totalt urealistisk fordi Thomas og jeg har det så perfekt, ler Eva til avisa.LES OGSÅ: Eva naken i ny musikkvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer