Mark Wahlberg:

Takker Gud med julekort i baris

Mark Wahlberg er ikke redd for å vise frem litt hud, selv ikke på familiens julekort.

FAMILIEN WAHLBERG: Mark Wahlberg delte dette bilde på Twitter med ønske om god jul til alle. Foto: Mark Wahlberg / Twitter
FAMILIEN WAHLBERG: Mark Wahlberg delte dette bilde på Twitter med ønske om god jul til alle. Foto: Mark Wahlberg / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør) Det var på Twitter at den 46 år gamle skuespilleren, Mark Wahlberg la ut årets julekort nylig. I avslappet stil viser han frem sine fire barn og kona Rhea Durham (39) på en yacht. I meldingen står det skrevet: «HÅP, TRO, KJÆRLIGHET. Takknemlig for Guds mange velsignelser. Beste ønsker, Wahlberg-familien 2017».

- Religiøs

Mark har aldri lagt skjul på at han har et helt spesielt forhold til Gud, og har ved flere anledninger takket Herren for at han kom seg på rett kjøl i livet, etter bajas-dagene med guttebandet Marky Mark and The Funky Bunch, som til slutt førte ham bak murene.

Men aller mest er Mark opptatt av å holde seg i form. Han pryder forsiden av Men's Health denne måneden, og deler noen av sine beste treningstips med leserne.

The Wahlberg family Christmas card. 🎄❤️

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

- Best betalt

Mark, som ble kåret til verdens best betalte skuespiller av Forbes tidligere i år, har heller ingen problemer med å tjene til livets brød dersom han legger ned skuespillerkarrieren. Han har nemlig startet et vitamintilskudd, som han reklamerer heftig for på sin egen Instagram-konto.

Skuespilleren, som ble kjent for sine muskler gjennom Calvin Klein undertøys-kampanjen i 1992, har de senere år bygget opp en karriere på å vise seg mye i bar overkropp. Og på sine eldre dager har han begynt å dele med sin kunnskap på sosiale medier.

Tidligere har han fortalt at til tross for at han setter karrieren svært høyt, elsker han å bruke tiden på trening.

- Seks dager i uken står jeg opp 02:30 og trener hardt fra 03:00 til 04:00, med ti sekunders-pauser. Etter det kjører vi til en lokal baskeballbane og spiller i en times tid, har han tidligere avslørt til Event Magazine.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg er tilbake på hotellet 06:00. Der spiser jeg kylling og grønnsaker før jeg drar til filmsettet rundt 07:00. I løpet av dagen tar jeg 500 sit-ups. Når jeg er ferdig på jobb rundt 19:00, bokser jeg i tre kvarter. Deretter spiser jeg og legger meg 20:00, la han til.

I tillegg til å dele sin elleville timeplan, fortalte Mark at staben hans alltid gjør om et helt hotellrom til et privat treningsstudio under oppholdet hans.

- Familiemann

Han deler ikke bare bilder av familien på sosiale medier, han har også sitt eget reality-program; «Wahlburgers,» der han og brødrene Donnie og Paul, tar seerne med inn i restaurantlivet. Kjeden har eksplodert på det amerikanske markedet, mye takket være Paul, som er utdannet kokk.

For tiden er Mark opptatt med å promotere sin neste film «All The Money In The World,» der han blant annet spiller mot Michelle Williams. Filmen har allerede fått tre Golden Globes -nominasjoner.

ALL THE MONEY IN THE WORLD: Mark Wahlberg og Michelle Williams spiller sammen i filmen som handler om kidnappingen av barnebarnet til verdens rikeste mann i 1973. Foto: NTB Scanpix
ALL THE MONEY IN THE WORLD: Mark Wahlberg og Michelle Williams spiller sammen i filmen som handler om kidnappingen av barnebarnet til verdens rikeste mann i 1973. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Les også: Tom Hanks er Instagrams Askeladd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer