Takker fyllevideoen for karriereløft

David Hasselhoff skammer seg ikke over alkoholskandalen.

SKANDALEVIDEO: I 2007 trodde mange at David Hasselhoffs karriere var over, da denne fyllevideoen ble lagt ut på internett, men stjernen mener den ga ham flere fans.  Foto: All Over Press
SKANDALEVIDEO: I 2007 trodde mange at David Hasselhoffs karriere var over, da denne fyllevideoen ble lagt ut på internett, men stjernen mener den ga ham flere fans. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2007 sjokkerte den tidligere Baywatch-stjernen David Hasselhoff (59) fans over hele verden da hans alkoholmisbruk ble avslørt i en skandaløs internettvideo.

I flere år levde stjernen et liv med ville fester og masse alkohol, men en kveld bestemte datteren Taylor Ann seg for å eksponere farens utsvevende liv.

Hun filmet en svært beruset Hasselhoff mens han ligger på gulvet og prøver å spise en hamburger. Videoen gikk verden rundt, og mange spådde at TV-stjernens karriere var over.

Hasselhoff innrømmer at videoen var flau, men tror utrolig nok også at den hjalp karrieren hans.

- Det var forferdelig i begynnelsen, men jeg ble rolig da alt endelig kom ut. Videoen ødela mange reklamekontrakter, men det hjalp meg å komme meg på internett, sier han ifølge nettstedet
perezhilton.

59-åringen bryr seg ikke om hva folk tenkte om ham, så lenge familien støttet ham.

- Jeg trengte bare støtten fra døtrene og foreldrene mine. I tillegg fikk jeg mange støtteerklæringer fra folk som kjente seg igjen i meg og likte at jeg kom meg på beina igjen, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klarer ikke se på nakenbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer