Petter og Gunhild Stordalen etter bruddet:

Takker for støtten

Gunhild og Petter Stordalen deler innlegg på Instagram.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag, to dager etter at Gunhild (40) og Petter Stordalen (56) delte sjokknyheten om at de går hver til sitt - takker de begge for støtten de har fått i ettertid.

Det gjør de på Instagram.

«Takk for alle de varme tankene. Vi går kanskje hver vår vei, men vi vil alltid støtte hverandre - som bestevenner og støttespillere», skriver Gunhild til et bilde av dem.

Petter skriver på sin side følgende:

«Tusen takk for alle hyggelige meldinger, støtte og omtanke de siste dagene. Det varmer. Det går fint med oss begge».

En rekke kjendiser har likt eller kommentert Instagram-innleggene, deriblant Synnøve Skarbø (49) og Jan Thomas (52) - som har lagt igjen hjertesymboler. Petters datter Emilie Stordalen (27), Tone Damli (31), Harald Rønneberg (46), Charlotte Spetalen (45), Elisabeth Andreassen (61), Nils-Ingar Aadne (37) og Tiril Eckhoff (29) er blant dem som har lagt igjen likerklikk.

Innleggene kommer en dag etter at Petter Stordalens tradisjonelle «mandagshilsen» uteble fra profilen hans. Hotellkongen har nemlig blitt kjent for å legge ut en Instagram-video hver mandag, der han ønsker følgerne sine en god start på uka.

Videoene starter med at han sier «Det er mandag» til kameraet, ofte etterfulgt av «Verdens beste dag».

Flytter fra hverandre

Det var søndag at Stordalen-paret offentliggjorde at de flytter fra hverandre etter 14 år sammen. De ville offentliggjøre nyheten selv, for å forhindre rykter og spekulasjoner.

Planen er at de om kort tid flytter hver til sitt, men de er klare på at de skal være både venner og støttespillere i tiden som kommer.

Hun er fortsatt Petters store kjærlighet, og han vil fortsette å brenne for hennes kampsaker, ifølge pressemeldingen de sendte ut.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, lød meldingen.

Bruddet kom overraskende på, da paret senest i slutten av oktober viste seg sammen - da de inviterte venner og kjente til halloweenfest.

Opp- og nedturer

I løpet av sine 14 år som kjærester har Petter og Gunhild Stordalen vært gjennom mye sammen, og de siste årene har kanskje særlig førstnevntes sykdom vært mye omtalt.

Hun lider av systemisk sklerose, en meget sjelden bindevevssykdom, og det finnes i dag ingen helbredende behandling. Paret har derfor tilbrakt mye tid i Nederland, der Gunhild har fått eksperimentell behandling og flere cellegiftkurer.

Helt siden 2014 har 40-åringen kjempet mot sykdommen, og både hun og Petter har flere ganger vært åpne om hvordan sykdommen preger dem. Hotellkongen har blant annet uttalt at kona ikke kommer til å få et langt liv, og aldri lagt skjul på at sykdommen har vært vanskelig.

- Gunhild ble syk, og det har endret både livet hennes og livet mitt. Det har også endret mitt syn på livet, uttalte 56-åringen blant annet i fjor.

Paret giftet seg i 2010 i et luksusbryllup i Marrakech, Marokko

Se og Hør oppdaterer saken!

LES OGSÅ: Her visste offentligheten ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer