Marna Haugen Burøe:

Takker for støtten etter kreftbeskjeden

- Fuck cancer.

TAKKER: Onsdag kveld fortalte blogger Marna Haugen Burøe at hun har fått kreft. Nå takker hun for støtten etter sjokkbeskjeden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TAKKER: Onsdag kveld fortalte blogger Marna Haugen Burøe at hun har fått kreft. Nå takker hun for støtten etter sjokkbeskjeden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

- Det er kjempevanskelig å skrive dette. Da blir det liksom sant. Det er så mye enklere å pakke det vekk og slippe å forholde seg til vonde fakta mens i realiteten så gjør det det hele bare verre, for man blir så tung og mørk innvendig, skrev toppbloggeren Marna Haugen Burøe, også kjent som «Komikerfrue», på bloggen sin onsdag kveld.

Åpenhjertig fortalte 38-åringen at hun hadde fått kreft i livmoren.

Den sjokkerende nyheten fikk enorm oppmerksomhet i bloggerens kommentarfelt på Facebook, og det er mange som sender sine varmeste tanker til Marna og familien.

Kjærlighet og støtte

Senere onsdag kveld delte Marna et bilde på Instagram hvor hun klemmer en hest, men det er selve teksten som har fått størst oppmerksomhet. Der takker hun nemlig for all støtte hun har fått etter at hun delte blogginnlegget.

- Tusen takk for all kjærleiken. Fuck cancer, skriver hun.

View this post on Instagram

Tusen takk for all kjærleiken ❤️ #fuckcancer

A post shared by komikerfrue (@komikerfrue) on

Også her er det mange som viser sin støtte og medfølelse.

- Sender deg en varm klem, og all verdens gode tanker med et solid dryss positiv energi, skriver blogger Kristin Gjelsvik (32).

Toppblogger Anniken Jørgensen (22), på sin side har kommentert tre hjerter, noe også sangerne Tone Damli (31) og Jorun Stiansen (35) har gjort.

- Takk for at du er du

Tidligere «Farmen Kjendis»-deltaker og «Lotto»-programleder Ingeborg Myhre (44) skriver følgende under bildet:

- Kjære komikerfrue, sender deg mange varme klemmer. Fuck cancer.

- Masse varme tanker og klemmer til deg Marna, skriver Vibeke Klementsen (43).

- Takk for at du er du. Takk for at du er åpen, for at du tar kampen og for at du er så forbaska bra. Jeg heier, som faen, skriver blogger Martine Halvorsen (20), mens Julianne Nygård (28), også kjent som «Pilotfrue», skriver at hun tenker på Marna.

I blogginnlegget onsdag kveld skrev Marna også at hun til tross for å ha hatt en anelse om at noe er galt i lengre tid, hadde hun aldri sett for seg å få diagnosen bekreftet. Hun beskriver det som en «emosjonell karusell», og skrev videre at det nå gjenstår å se hvor lenge hun har hatt kreftsvulsten.

Åpenhjertig på tv

38-åringen har opplevd kreftsykdom på nært hold tidligere. I 2012 fant legene en kreftsvulst i magen hennes, og bloggeren måtte gjennom flere måneder med cellegift før hun ble friskmeldt.

Den gang trodde Marna at hun var gravid, og sjokket var stort da hun fikk beskjed om at det var en kreftsvulst, og ikke en baby i magen.

På dette tidspunktet var Marna med i TV 2-programmet «Bloggerne», og seerne fikk følge behandlingen på nært hold. Bloggeren selv slet imidlertid med å få et gjensyn med den tunge tiden på tv.

I 2016 gjennomgikk hun en operasjon på bakgrunn av celleforandringer i livmorhalsen, en operasjon hun måtte gjøre to ganger grunnet et mislykket forsøk første gangen. Den gang fortalte hun til Se og Hør at hun ville være åpen med leserne sine for å få flere til å sjekke seg.

Utsatt kontroll

I utgangspunktet skulle hun ha vært på kontroll for to år siden, men denne ble gjort først nå. Etter å nå ha fjernet deler av livmorhals som har celleforandringer for tredje gang, ble svulsten funnet.

- Det gjør det vanskelig å la være å tenke at det kanskje har gått litt lang tid, deler hun ærlig med leserne sine.

Kort tid etter at «Komikerfrue» delte den hardtslående sykdomsbeskjeden med sine bloggleserne onsdag kveld, delte ektemannen, komiker Ørjan Burøe (44), dette bildet på Instagram:

Ekteparet Burøe har sønnene Theodor og Dexter sammen.

LES OGSÅ: Tilbake etter sykehusinnleggelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer