Triana Iglesias:

Takker for støtten etter den alvorlige ulykken

- Skulle ønske jeg kunne klemme hver og en av dere.

«FARMEN KJENDIS»: Casten til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer
Publisert

Fredag ble det kjent at «Farmen kjendis»-deltaker Triana Iglesias (37) var blitt hastet til sykehus etter en rideulykke på kjendisgården. Iglesias falt av hesten, ble hastet til sykehus i luftambulanse og ble nødt til å trekke seg fra konkurransen.

Ikke minst pådro 37-åringen seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger.

Mandag formiddag takker «Paradise Hotel»-programlederen for støtten hun har fått etter at ulykken ble kjent.

I et innlegg på sin Instagram-profil har hun delt et bilde med påfølgende tekst:

- Jeg sender dere masse kjærlighet gjennom skjermen akkurat nå, og innen du er ferdig med å lese dette vil du ha mottatt en liten pakke med fred og kjærlighet. Bare hyggelig.

Til bildet har Iglesias også uttrykt seg med egne ord om varmen hun har mottatt.

- Kjære følgere. Dere er alle vakre som f***. Jeg skulle ønske jeg kunne klemme hver og en av dere for lykkeønskningene og god bedring-meldingene dere har sendt. Jeg føler meg helt overveldet og så takknemlig. Jeg elsker dere alle, skriver hun, og avslutter med sitatet «may your cup overflow with peace, love and pure awesomeness», som på norsk kan oversettes til: «må koppen din renne over av fred, kjærlighet og ren kulhet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer