Takker feministene for YouTube-klikk

Tone Damli er stolt av den omstridte musikkvideoen.

STOLT: Den frekke videoen har fått mye kritkk fra ulikt hold i media, men selv er Tone Damli stolt av resultatet.  Foto: Fra videoen
STOLT: Den frekke videoen har fått mye kritkk fra ulikt hold i media, men selv er Tone Damli stolt av resultatet. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar slapp Tone Damli (23) musikkvideoen til sin nye sang «Look Back», og den 4 minutter lange videoen har allerede fått massiv medieoppmerksomhet.

Sogndalsjenta vekket oppsikt da hun stilte i åpen jeansshorts, sexy undertøy og bar rygg. 23-åringen flørter med kameraet og sitter på et tidspunkt halvnaken med ryggen til i badekaret.

Videoen har fått sterk kritikk for å være fordummende, noe som har ført til enda større eksponering. Fredag gjester Damli «Skavlan» og forteller at hun er stolt av resultatet.

- Jeg synes det er gøy å utfordre meg selv. Det var ikke kjempeenkelt å spille inn en såpass lettkledd video, men jeg er stolt av meg selv som klarte det, sier hun i programmet ifølge Dagbladet.

Damli hevder videoen ikke var planlagt som et PR-stunt, men tror at all oppmerksomheten er positiv for hennes egen karriere.

- Jeg kan ikke planlegge at feminister skal gå rundt å kritisere meg i media, men jeg kan jo bare takke dem nå – det er jo de som har gjort at jeg har fått 200 000 ekstravisninger på Youtube. Det har liksom funka bra, sier Tone.

Til Se og Hør har tone tidligere innrømmet at hun spiller på sex.


- Jeg stoler på meg selv, og synes at kroppen min verken er for tynn eller tykk. Jeg mener at jeg viser fram noe sunt. Ja, jeg spiller på sex, og det er helt greit. Men jeg blir så frustrert når foreldre påstår at jeg får 12-åringer til å begynne på P-piller, sier Tone i et lengre intervju i Se og Hør.

Til Skavlan forteller Tone at hun ikke tror videoen ville fått særlig stor oppmerksomhet i Sverige, og at vi ikke er vant til så mye i Norge. 

- Jeg vil ikke sette alle i en bås, men vi er helt klart ikke vant til å se så mye i Norge, sier artisten til Dagbladet.

Tones nye album lanseres etter påske.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du er vakker naken

Se den omstridte videoen her!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer