Britney Spears:

Takker fansen for #FreeBritney bevegelsen

Pop-dronningen legger ikke skjul på sin kjærlighet for fansen.

TAKKNEMLIG: Britney Spears uttrykker stor takknemlighet til fansen som har stått bak #FreeBritney bevegelsen. Foto: Mario Anzuoni / REUTERS / NTB
TAKKNEMLIG: Britney Spears uttrykker stor takknemlighet til fansen som har stått bak #FreeBritney bevegelsen. Foto: Mario Anzuoni / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

Pop-dronningen Britney Spears (39) har vært mye omtalt i mediene den siste tiden. Nylig kom nyheten om at hun og hennes forlovede Sam Asghari (27) ønsker seg barn og planlegger et stort bryllup på Hawaii.

- De planlegger en stor fest. Det er første gang på årevis at Britney vil få lov til å slippe løs håret sammen med venner, har en venn av pop-stjernen uttalt til The Mirror.

Se og Hør sin reporter snakket med fansen til Britney Spears etter en av rettsakene i juli. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg har ikke ord

I forbindelse med feiringen av sin nyvunne frihet har stjernen postet en god del bilder på sin Instagram de siste månedene.

Natt til tirsdag norsk tid var intet unntak. Sangeren delte en video av seg selv med en bildetekst hvor hun takket fansen for støtten gjennom #FreeBritney bevegelsen.

«#FreeBritney bevegelsen. Jeg har ikke ord. Takket være dere og deres motstandsdyktighet i å frigjøre meg fra vergemålet, er livet mitt i en ny retning! Jeg gråt i to timer i går kveld fordi fansen min er best, og jeg vet det. Jeg føler hjertene deres og dere føler mitt. Jeg vet at det er så sant!», skrev hun.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

I kommentarfeltet har flere store artister etterlatt noen fine ord til pop-stjernen. Blant dem er Miley Cyrus (28), lillesøster Noah Cyrus (21) og modellen Jess Rae King .

Kjæresten gjennom de siste fem årene har også skrevet: «På en skala fra 0 til Britney, hvor fri er du?»

Vergemål

#FreeBritney bevegelsen vokste seg stor blant fansen i håp om at stjernen til slutt skulle få egen råderett over sitt personlige liv. Det er faren Jamie Spears (69) som har vært en av hennes verger de siste 13 årene.

Han har hatt kontroll på hennes økonomi, helse, eiendeler og personlige beslutninger, men torsdag forrige uke ble han midlertidig fjernet som verge for datteren av retten i Los Angeles.

GLEDE: Fansen jublet høyt da nyheten om at vergemålet endelig var avsluttet 29. september. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni
GLEDE: Fansen jublet høyt da nyheten om at vergemålet endelig var avsluttet 29. september. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni Vis mer

Det var stor begeistring blant Britneys fans, som uttrykte en enorm glede utenfor rettsalen da nyheten kom. Blant de utenlandske mediene som har omtalt saken er BBC, som også skriver at fansen demonstrerte høylytt utenfor rettsalen og fikk oppmerksomhet i dokumentarfilmen «Framing Britney Spears» i februar.

LES OGSÅ: - Ser sexy ut

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer