Louis Tomlinson:

Takker fansen etter søsterens dødsfall

Louis Tomlinson med sin første uttalelse etter søsterens bortgang.

TAKKNEMLIG: Om lag en måned etter at Louis Tomlinson mistet søsteren som følge av et antatt hjerteinfarkt, retter han en stor takk til fansen. Foto: NTB Scanpix
TAKKNEMLIG: Om lag en måned etter at Louis Tomlinson mistet søsteren som følge av et antatt hjerteinfarkt, retter han en stor takk til fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av mars ble One Direction-stjerna Louis Tomlinson (27) rammet av nok en familietragedie, da hans 18 år gamle søster Félicité Tomlinson ble funnet død i sin egen leilighet i London.

Det foreligger foreløpig ingen obduksjonsrapport, men et kraftig hjerteinfarkt antas å være dødsårsaken, ifølge BBC.

Saken fortsetter nedenfor.

Da nyheten ble kjent, avlyste Tomlinson alle oppførte avtaler, og trakk seg fullstendig unna offentligheten. 27-åringen har ikke kommentert søsterens bortgang - før nå.

- Masse kjærlighet

I en kort kunngjøring på sin offisielle Twitter-profil, takker Tomlinson fans over hele verden for kondolansemeldingene.

- Jeg ville bare takke dere alle for fine ord de siste ukene. Jeg er tilbake i studio i dag for å spille inn noe som jeg skrev for noen måneder siden. Sender dere alle masse kjærlighet, skriver artisten.

27-åringen fatter seg altså i korthet i den første uttalelsen etter søsterens altfor tidlige bortgang. Félicité Tomlinson var en stor moteinfluenser med over en million følgere på Instagram og ble også omtalt som en designer med en lys framtid.

Saken fortsetter nedenfor.

Mistet mor

Det var en venn av 18-åringen som kontaktet ambulansen, men da helsepersonell ankom leiligheten sto ikke livet hennes til å redde. 18-åringen ble ifølge BBC erklært død på stedet.

Dødsfallet rammer artisten i overkant av to år etter at deres mor, Johannah Deakin (43), gikk bort som følge av kreft. Det var hennes ektemann, Dan Deakin, som bekreftet dødsfallet, og som samtidig kom med en lengre uttalelse til Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

- Johannah var først og fremst en utrolig fantastisk mor til sju barn (...) og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun ga dem. Hun var også en utrolig stolt bestemor for Freddie, uttalte Deakin blant annet.

Johannah Deakin var blant annet en ivrig bruker av Twitter, og tok ofte til sosiale medier for å rose barna sine, deriblant Louis Tomlinson.

Ei uke etter dødsfallet ble profilen hennes oppdatert for siste gang.

- Takk til alle

Det var ektemannen, som etter ønske fra kona, viderebrakte hennes siste ord til verden:

- Johannah ba meg om å publisere dette etter hennes bortgang. Hun ønsket å takke dere alle, og la dere vite at dere helt fra starten av har vært fantastiske. Dere endret Louis' liv, men også hennes. Støtten dere gir er viktig, kanskje viktigere enn noensinne.

Foruten ektemannen, Félicité og sin berømte, eldste sønn, etterlot Johannah seg barna Lottie (20), tvillingene Daisy og Phoebe (15), samt tvillingene Ernest og Doris (5).

LES OGSÅ: Tiltalt etter overfall mot Hollywood-frua

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer