TAKKER: Kristian Valen sier i intervju med "God kveld Norge" at han ikke hadde klart seg uten familien og vennenes støtte.  Foto: TV 2 God Kveld Norge
TAKKER: Kristian Valen sier i intervju med "God kveld Norge" at han ikke hadde klart seg uten familien og vennenes støtte. Foto: TV 2 God Kveld NorgeVis mer

Takker familie og venner

Kristian Valen er klar med nytt show, og takker de nærmeste for deres støtte.

SEHER.NO: Det har gått omtrent nøyaktig ett år siden komiker og musiker Kristian Valen (33) var på forsiden av alle landets aviser.

Våpenepisoden førte til at Valen måtte betale en bot på 10.000 kroner. To andre forhold i siktelsen ble henlagt uten at etterforskningen har avdekket noe straffbart.

Siden den gang har komikeren holdt en realtivt lav profil, men i september er han altså tilbake i rampelyset med showet "Kristian Valen - raskere enn sitt eget beste!" på Latter i Oslo.

Og her harselerer han godt med sin egen "skandaleopptreden".

I et ferskt intervju med "God Kveld, Norge" lørdag, avslører Valen litt om hva som vil skje i showet, og at han kommer til å fortelle sannheten om hendelsen. Men akkurat hva han kommer til å si, det må han holde hemmelig.

- Jeg må vente til showet kommer, men dessverre blir ting langt mer sexy i pressen enn i virkeligheten, sier han i TV 2-programmet.

Komikeren innrømmer også at hendelsen, og de utallige medieoppslagene gikk sterkt inn på han.
- Det går mer inn på deg en sånn type sak enn når det for eksempel står at "Valen har puppeangst". For det gidder du ikke bry deg så mye om, men plutselig så blir det mer alvorlig, sier han.

Og Valen takker familien og venner for at de holder ut med han og alle hans ville eskapader.

- Jeg går jo rundt med litt dårlig samvittighet for familie og venner og alle som må finnes hjmme, men heldigvis så holder de ut. Og det er jeg jævla glad for, for jeg hadde ikke klart meg uten dem, sier han.

LES OGSÅ: - Poserer med pistol i hånden