Jason Sudeikis:

Takker eksforloveden: - Hun hadde rett

I takketalen benyttet skuespilleren anledningen til å rose Olivia Wilde.

Natt til mandag gikk den årlige Critics' Choice Awards av stabelen, og skuespiller Jason Sudeikis var blant dem som mottok pris. Her avbildet med eksforloveden Olivia Wilde i 2018. Foto: Todd Williamson / REX / NTB
Natt til mandag gikk den årlige Critics' Choice Awards av stabelen, og skuespiller Jason Sudeikis var blant dem som mottok pris. Her avbildet med eksforloveden Olivia Wilde i 2018. Foto: Todd Williamson / REX / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den 26. Critics' Choice Awards av stabelen, og blant dem som stakk av med priser var skuespiller Jason Sudeikis (45). Han vant blant annet prisen for «Beste komedieserie» med tv-serien «Ted Lasso».

Det melder blant andre Us Weekly og People.

Da Sudeikis skulle ta imot prisen benyttet han imidlertid anledningen til å takke eksforloveden og skuespiller Olivia Wilde (36), som han har sønnen Otis (6) og datteren Daisy (4) med.

Paret gikk hver til sitt for om lag fire måneder siden, og det har vært mye oppmerksomhet rundt eksparet, som angivelig skal ha kommet seg videre etter bruddet på hver sin kant.

PRISVINNER: Her ser man Jason Sudeikis i rollen som Ted Lasso i tv-serien med samme navn. Foto: Apple TV / AP / NTB
PRISVINNER: Her ser man Jason Sudeikis i rollen som Ted Lasso i tv-serien med samme navn. Foto: Apple TV / AP / NTB Vis mer

Takket eksforloveden

Innledningsvis takket Sudeikis skuespillerne og crewet for arbeidet de har lagt ned i serien.

- Jeg vil takke folka mine, Dan og Katy. Jeg vil takke søstrene mine, Kristin og Lizzie, fortsatte han.

Videre takket «Saturday Night Live»-profilen barna sine, før han påpekte at eksforloveden faktisk hadde en finger med i spillet når det kom til ideen om å lage tv-serien.

GIKK HVER TIL SITT: Det var i fjor at Olivia Wilde og Jason Sudeikis besluttet å gå bryte forlovelsen. Sammen har de to barn. Foto: Matt Baron /REX / NTB
GIKK HVER TIL SITT: Det var i fjor at Olivia Wilde og Jason Sudeikis besluttet å gå bryte forlovelsen. Sammen har de to barn. Foto: Matt Baron /REX / NTB Vis mer

- Jeg vil takke moren deres, moren til Otis og Daisy, Olivia, som hadde den første ideen om å gjøre dette til en tv-serie. Hun bare: «du, Bill Lawrence og Joe Kelly elsker å gjøre dette så mye at dere burde lage en tv-serie». Jeg sa: «Nei». Hun hadde rett, sa han.

Sudeikis, som også tok med seg hjem prisen for «Beste skuespiller i en komedieserie» la til:

- Dette har vært et skikkelig drittår, og denne tingen har vært et fantastisk fartøy for å høre folks historier om tilgivelse og helbredelse.

Wilde benyttet for øvrig også anledningen til å gratulere eksforloveden med prisene. Det gjorde hun i et innlegg på Twitter.

«Gratulerer til Jason og hele «Ted Lasso»-familien med prisene i Critics' Choice Awards. Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brendan Hunting, Joe Kelly og Bill Lawrence - jeg er så glad på deres vegne. Jeg håper dette betyr at vi alle skal fortsette å bruke hettegensere når prisutdelingene skjer ansikt til ansikt neste år», skriver hun.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Mottok prisen for sin avdøde ektemann

Det var imidlertid ikke bare Sudeikis som hentet hjem en pris under årets utdeling, men også den avdøde skuespilleren Chadwick Boseman. Han vant prisen for beste skuespiller for sin opptreden i Netflix-filmen «Ma Rainey's Black Bottom».

Boseman gikk bort i august i fjor som følge av tykktarmskreft, og ble 43 år gammel. På vegne av skuespilleren mottok kona, Taylor Simone Ledward (28), prisen.

ENKE: I fjor opplevde Taylor Simone Ledward å miste ektemannen og skuespilleren Chadwick Boseman. Her er de to i 2019. Foto: Matt Sayles / INVISION / TT / NTB
ENKE: I fjor opplevde Taylor Simone Ledward å miste ektemannen og skuespilleren Chadwick Boseman. Her er de to i 2019. Foto: Matt Sayles / INVISION / TT / NTB Vis mer

- Wow. Det må sies høyt at for de av oss som kjente Chad personlig, profesjonelt, de han underviste, ga råd og dem som lærte ham opp, er det vanskelig å finne en følelse av feiring i disse øyeblikkene, sa hun, mens hun kjempet med å holde tårene sine tilbake.

- Så stolte som vi er av ham, ikke bare for arbeidet hans men enda mer for den han var som person. Arbeidet hans fortjener dette. Hans arbeid i denne filmen fortjener dette. Han fortjener dette, og derfor vil han alltid takke gud først og fremst i alt. Han ville alltid ære sin mor og far. Han ville alltid anerkjenne dem som kom foran ham og som kartla veien, de som ga ham alle gavene hans, fortsatte hun.

Se hele listen med vinnere nedenfor:

LES OGSÅ: Ut mot ekskona: - Desperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer