Jason Sudeikis:

Takker eksforloveden: - Hun hadde rett

I takketalen benyttet skuespilleren anledningen til å rose Olivia Wilde.

Natt til mandag gikk den årlige Critics' Choice Awards av stabelen, og skuespiller Jason Sudeikis var blant dem som mottok pris. Her avbildet med eksforloveden Olivia Wilde i 2018. Foto: Todd Williamson / REX / NTB
Natt til mandag gikk den årlige Critics' Choice Awards av stabelen, og skuespiller Jason Sudeikis var blant dem som mottok pris. Her avbildet med eksforloveden Olivia Wilde i 2018. Foto: Todd Williamson / REX / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den 26. Critics' Choice Awards av stabelen, og blant dem som stakk av med priser var skuespiller Jason Sudeikis (45). Han vant blant annet prisen for «Beste komedieserie» med tv-serien «Ted Lasso».

Det melder blant andre Us Weekly og People.

Da Sudeikis skulle ta imot prisen benyttet han imidlertid anledningen til å takke eksforloveden og skuespiller Olivia Wilde (36), som han har sønnen Otis (6) og datteren Daisy (4) med.

Paret gikk hver til sitt for om lag fire måneder siden, og det har vært mye oppmerksomhet rundt eksparet, som angivelig skal ha kommet seg videre etter bruddet på hver sin kant.

Takket eksforloveden

Innledningsvis takket Sudeikis skuespillerne og crewet for arbeidet de har lagt ned i serien.

- Jeg vil takke folka mine, Dan og Katy. Jeg vil takke søstrene mine, Kristin og Lizzie, fortsatte han.

Videre takket «Saturday Night Live»-profilen barna sine, før han påpekte at eksforloveden faktisk hadde en finger med i spillet når det kom til ideen om å lage tv-serien.

- Jeg vil takke moren deres, moren til Otis og Daisy, Olivia, som hadde den første ideen om å gjøre dette til en tv-serie. Hun bare: «du, Bill Lawrence og Joe Kelly elsker å gjøre dette så mye at dere burde lage en tv-serie». Jeg sa: «Nei». Hun hadde rett, sa han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer