HELTER I BADEDRAKT: Pamela slo gjennom som C.J Parket i 90-tallsserien "Baywatch". Her til venstre på bildet. Foto: Stella Pictures
HELTER I BADEDRAKT: Pamela slo gjennom som C.J Parket i 90-tallsserien "Baywatch". Her til venstre på bildet. Foto: Stella PicturesVis mer

Takker brystene for suksessen

Pamela forteller ærlig om hvordan hun fikk rollen i "Baywatch".

SEHER.NO: Pamela Anderson (40) avslører endelig hennes store forretningshemmelighet:

Suksessen skyldes rett og slett brystene!

Uten sitt frontparti, hadde Pamela Anderson aldri fått skutt i gang sin skuespillerkarriere, forteller hun ifølge Ekstra Bladet.

I et talkshow søndag kveld, fortalte den sexy blondinen hvordan hun skaffet seg rollen i den populære 90-tallsserien Baywatch.

Dette gjorde hun ved å møte opp på audition uten BH.

- Det er sant! Jeg hadde ingen BH på. Det var en enkel audition. Jeg skulle bare løpe i sakte film og smile. Dessuten måtte vi bestå en svømmeprøve, forteller den barmfagre skuespilleren som spilte badevakten C.J parker i serien.

- Jeg savner virkelig tiden i Baywatch. Det var verdens beste jobb, forteller 40-åringen som ikke helt har lagt rollefiguren C.J bak seg.

- Jeg har en rød badedrakt igjen i skapet. Jeg tar den på av og til for å glede kjæresten min.

"Baywatch"-stjernen skal nylig ha funnet tilbake til eksmannen Tommy Lee (44), som hun først giftet seg med i 1995 etter de hadde kjent hverandre i 96 timer.

Sammen har paret sønnene Brandon (12) og Dylan (11).

LES OGSÅ: Pamela solgte rubb og stubb

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.