NY KARRIERE: Jamie Lynn Spears vil legge skuespillerkarrieren på hylla og satse på en ny karriere for å ta seg av datteren Maddie. Foto: Stella Pictures
NY KARRIERE: Jamie Lynn Spears vil legge skuespillerkarrieren på hylla og satse på en ny karriere for å ta seg av datteren Maddie. Foto: Stella PicturesVis mer

- Takk Gud for avlysningen!

Jamie Lynn Spears vil ikke gifte seg likevel.

SEHER.NO: Jamie Lynn Spears forhold til kjæresten Casey Aldridge (19) har vært preget av bruddrykter helt siden hun ble gravid med deres datter Maddie som 16-åring.

I januar så imidlertid ut til å ha kommet seg over både utfordringene som tenåringsforeldre og utroskapsryktene som har forfulgt Casey, da det ble kjent at de planla å gifte seg.

Flere kjendistabloider og nettsteder mente imidlertid at forholdet var dømt til å mislykkes, og nå ser det ut til at de har fått rett.

Ifølge OK Magazine er bryllupsplanene avlyst.

- De er fortsatt forelsket, bor sammen og veldig lykkelige sammen, men har ingen planer om å gifte seg. Jamie Lynn har alt hun ønsker seg og føler ikke noe behov for en ring og et stykke papir, sier en kilde nær stjernen til bladet.

Nyheten blir ikke bare tatt i mot med sorg i USA.

- Takk, Gud, for at de avlyste bryllupet. Endelig har noen banket litt vett inn i hodet på henne, sier kjendisbloggeren Perez Hilton på sitt nettsted.

Ifølge OK Magazine har Jamie Lynn (17)  - som blant annet er kjent fra TV Norge-serien "Zoey 101" også bestemt seg for å legge skuespillerkarrieren på is.

Hva hun nå skal gjøre for å forsørge barnet sitt, er ennå ikke kjent.

- Jamie Lynn vet hun må jobbe når hun blir eldre, så hun diskuterer allerede karrieremuligheter med sine rådgivere.Hun vil at Maddie skal få et behagelig liv, sier kilden til OK Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Livredd for å ende opp som Jamie Lynn