Lisa Vanderpump:

- Takk gud for at ingen ble skadet

Hollywoodfruen opplevde alles mareritt da en bil kjørte rett inn i restauranten hennes.

ULYKKE: Hollywood-stjernen Lisa Vanderpump kom heldigvis unna med skrekken da en bil kjørte rett inn i restauranten hennes i West Hollywood sist helg. Foto: NTB Scanpix
ULYKKE: Hollywood-stjernen Lisa Vanderpump kom heldigvis unna med skrekken da en bil kjørte rett inn i restauranten hennes i West Hollywood sist helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Vanderpump (59) er kanskje mest kjent for å være blant Hollywood-fruene i den populære realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills».

Hun har også hatt stor suksess med serien «Vanderpump Rules» - hvor livet til de ansatte på 59-åringens restaurant «SUR» i West Hollywood i Los Angeles står sentralt.

Den populære Hollywood-fruen driver flere restauranter i det berømte nabolaget, og søndag opplevde hun det store marerittet da en bil kjørte rett inn i «Pump».

Pump er en av Vanderpumps mest kjente restauranter, og en rekke medier har omtalt saken, deriblant Page Six, som skriver at en Ferrari kjørte rett inn i en av restaurantens glassvegger - som dermed gikk i tusen knas. Bilen kjørte først inn i restaurantens uteservering, før den traff glassveggen.

Ulykken skjedde i 14-tiden søndag, og ifølge Page Six ble en kvinne fraktet til sykehus som følge av det.

GIFT: Lisa Vanderpump er gift med Ken Todd, som hun driver flere restauranter og nattklubber med. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Lisa Vanderpump er gift med Ken Todd, som hun driver flere restauranter og nattklubber med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Føreren av bilen skal ha kjørt inn i restauranten for å unngå en frontkollisjon med en annen bil, ifølge avisens kilder.

Vanderpump tok selv til Instagram kort tid etter ulykken søndag, og i innlegget uttrykte hun glede over at ingen ble skadet i den stygge ulykken.

- Nei, vi er ikke en Drive-Thru. Takk gud for at ingen ble skadet, skrev 59-åringen.

Delte bilder

Hun har også delt bilder fra ulykkesstedet, og på bildene kan man tydelig se at en sølvgrå bil har kjørt rett inn på restaurantens uteservering som vender mot Santa Monica Boulevard - og knust en hel glassvegg. På det andre bildet stjernen har delt fra innsiden av spisestedet, kan man se hvilke store skader ulykken medførte.

Av bildet kommer det frem at mye av restaurantens interiør er ødelagt, og man kan se at både bord og stoler er dekket av knust glass.

Ifølge US Magazine skal føreren av bilen ha samarbeidet med politiet i Los Angeles etter ulykken.

RESTAURANTEIERE: Lisa Vanderpump og ektemannen Ken Todd opplevde det store marerittet søndag. Foto: NTB Scanpix
RESTAURANTEIERE: Lisa Vanderpump og ektemannen Ken Todd opplevde det store marerittet søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En Porsche Turbo smalt inn i «Pump» i krysset mellom Santa Monica Boulevard og Robertson i West-Hollywood like etter kl. 14 søndag. En kvinne ble lettere skadet og fraktet til sykehus for kuttskader, uttale Vanderpumps ektemann Ken Todd (62) til E! News.

Ifølge Page Six skal restauranten allerede mandag ha vært tilbake i vanlig drift etter ulykken.

Ekteparet har opplevd stor suksess med restaurantdrift, og «Pump» er en av deres mange restauranter. I fjor sommer meldte US Weekly at Todd og Vanderpump ønsker å utvide restaurant- og nattklubbimperiet.

Restauranten «SUR», som er i fokus i realityserien «Vanderpump Rules», ligger få minutter unna «Pump».

Ga seg i serien

Vanderpump var en av fruene i det populære realityprogrammet «The Real Housewives of Beverly Hills» - men i 2019 trakk hun seg fra serien etter ni sesonger.

Bakgrunnen skal ha vært en krangel med de andre realitykollegaene, men også brorens plutselige dødsfall i 2019 skal ha ført til at hun trakk seg.

Den britiskfødte 59-åringen var med i «The Real Housewives of Beverly Hills» helt siden oppstarten i 2010, og det kom som en overraskelse på mange da hun valgte å trekke seg.

Hun startet karrieren sin som barneskuespiller, og har senere vært å se i filmer, tv-serier, samt musikkvideoer.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Sammen med ektemannen Ken Todd er hun også travelt opptatt med å drive en rekke restauranter, barer og nattklubber i California.

Duoen giftet seg i 1982, og har sønnen Max og datteren Pandora sammen. 59-åringen har tidligere uttalt at støtten fra ektemannen har vært svært verdifull og gjort at hun har hatt muligheten til å fokusere på karrieren innenfor blant annet tv.

LES OGSÅ: Nå trapper hun ned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer