PÅ DATE: Simon Cowell og ekskjæresten Sinitta har blitt svært så nære venner den siste tiden... Foto: Stella Pictures
PÅ DATE: Simon Cowell og ekskjæresten Sinitta har blitt svært så nære venner den siste tiden... Foto: Stella PicturesVis mer

- Takk Gud, det er slutt!

Simon Cowell trøster seg med ekskjæresten Sinitta etter at han ble dumpet av Terri Seymour.

SEHER.NO: I helgen ble det kjent at Idol-dommer Simon Cowell (49) hadde blitt dumpet av sin mangeårige kjæreste, Terri Seymour (34).

- Terri ringte Simon og avsluttet det hele i september, for akkurat seks uker siden. De kommer derimot fortsatt til å være nære venner, sa TV-profilens talsperson, Max Clifford, til People.

Men Cowell skal ikke ha blitt veldig deppa over bruddet etter seks år. Ifølge Daily Mail skal han ha blitt svært lettet og hans første ord til vennene om bruddet skal ha vært "Takk Gud, det er slutt".

Cowell ligger på ingen måte hjemme og depper. I helgen var han på date med ekskjæresten Sinitta (40)...

Cowell og Sinitta datet en periode for 18 år siden, og etter at de begge er blitt single den siste tiden, skal vennskapet mellom dem blitt svært så nært.

- Sinitta og Simon har blitt nære i det siste. De har støttet hverandre gjennom den tunge tiden, og Sinitta får alltid smilet tilbake hos Simon. Hun er den personen som er nærmest Simon akkurat nå, sier en nær venn av Idol-dommeren til Mirror.co.uk.

- Simon insisterer på at de bare er gode venner. Han er stolt over at han klarer å være venn med ekskjærestene sine...

Også mens Cowell var sammen med Seymour skal Sinitta vært en del av livet hans. Hun var til og med paret på ferie, skriver Mirror.co.uk.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Han sitter på tre puter