Khloé Kardashian:

- Takk for min perfekte nese

Realitystjernen hyller til sin plastiske kirurg.

FORNØYD: Khloé Kardashian legger ikke skjul på at hun er fornøyd med sin opererte nese. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB
FORNØYD: Khloé Kardashian legger ikke skjul på at hun er fornøyd med sin opererte nese. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (38) har måtte tåle mye oppmerksomhet for sitt ytre, og med jevne mellomrom dukker det stadig opp rykter om at hun har forandret på utseende sitt.

Mens hun flere ganger har tilbakevist ulike spekulasjoner om at hun har lagt seg under kniven, så innrømmet hun derimot i fjor sommer at hun har fikset på nesen.

Det gjorde ettbarnsmoren da hun gjestet Andy Cohens (54) talkshow. TV-profilen fortalte da til programlederen at anklagene om hyppig bruk av plastisk kirurgi og andre inngrep er det som har irritert henne aller mest opp gjennom tiden.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Alle sier: «Å herregud, hun har operert ansiktet sitt for tredje gang» [ …]. Men jeg har bare tatt én neseoperasjon, av Dr. Raj Kanodia, avslørte hun den gang, og la samtidig til at folk hadde blitt opprørt fordi hun ikke hadde snakket åpent om neseoperasjonen tidligere.

38-åringen hevdet imidlertid at hun aldri hadde fått spørsmål om nesen sin før Andy Cohen brakte temaet på bane under talkshow-besøket, og at dette var grunnen til at innrømmelsen ikke hadde kommet.

- Det er ingen som har spurt meg noensinne. Du er den første personen i et intervju som noen gang har spurt meg om nesen min. Selvsagt har jeg tatt injeksjoner, men ikke Botox. Jeg reagerte svært dårlig på Botox, medga Khloé også i samtalen.

Fikk gratulasjon

Og det hersker ingen tvil om at ettbarnsmoren fremdeles er like fornøyd med neseoperasjonen hun fikk utført for fire år siden. Det avslørte hun mandag da hun fylte 38 år.

I anledning Khloés bursdag var det en rekke kjente og kjære som gratulerte henne med dagen.

DEN GANG DA: Her er Khloé avbildet i 2008 - ti år før hun la seg under kniven. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
DEN GANG DA: Her er Khloé avbildet i 2008 - ti år før hun la seg under kniven. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

Men en bursdagshilsen har fått litt ekstra oppmerksomhet i media, og det er meldingen hun mottok fra legen som fikset nesen hennes.

«Gratulerer med dagen, Khloé Kardashian. Ønsker deg hundre nye år med helse, lykke og suksess», skrev Dr. Raj Kanodia i en post på sin Instagram-story sammen med et bilde av bursdagsjenta.

Kort tid senere valgte Khloé å reposte innlegget på sin egen story sammen med teksten «Tusen takk for min perfekte nese».

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Også i april i år uttalte 38-åringen seg om inngrepet hun fikk utført like før datteren True (4) ble født i 2018, ifølge Daily Mail.

- Gjennom hele livet mitt har jeg hatt lyst til å fikse nesen min, men det er midt i ansiktet. Det var skummelt å tenke på, helt til jeg samlet nok mot til å gjøre det, og jeg elsker det, fortalte hun i «The Kardashians», skriver nettstedet.

LES OGSÅ: - En kamp hun ikke kan vinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer