- Takk for de gode genene, mamma!

Se de søte kjærlighetserklæringene Victoria Beckham fikk på morsdagen.

RØRT: Victoria Beckhams barn ga mamma hvert sitt kort på morsdagen denne helgen.  Foto: Stella Pictures
RØRT: Victoria Beckhams barn ga mamma hvert sitt kort på morsdagen denne helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «The Beckhams» har aldri lagt skjul på at de har et spesielt bånd seg i mellom, og benytter ofte anledningen til å erklære sin kjærlighet overfor hverandre via sosiale medier.

Sist ut er mamma Victoria Beckham (40), som for tiden befinner seg på jobbreise i Hong Kong.

Søndag denne helgen var det nemlig morsdag i Storbritannia, og til tross for at firebarnsmoren er på andre siden av jordkloden, sørget hennes fire sjarmerende barn for at hun fikk all den oppmerksomhet hun fortjener.

På Instagram delte nemlig motedronningen et fotografi tatt av morsdagkortene og blomstene hun fikk av barna, stilt opp foran Hong Kong-utsikten fra hotellrommet:

I miss my babies x vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Brooklyn (16), Romeo (12), Cruz (10) og Harper (3) skryter på humoristisk vis av mammas egenskaper:

«Takk for de gode genene, mamma!», «Du er en av favorittforeldrene mine», «Verdens peneste mamma» og «Mamma, alt jeg vet om å være fantastisk har jeg lært av deg (ikke fortell det til pappa)».

PÅ TRIBUNEN: Da David Beckham var aktiv fotballspiller var ofte kona Victoria og barna Harper, Romeo, Cruz og Brooklyn å se på tribunen. Her er også Davids foreldre Edward Alan og Sandra Georgina West fotografert på kamp i Paris, da kjekkasen spilte for Paris Saint-Germain. Foto: FameFlynet
PÅ TRIBUNEN: Da David Beckham var aktiv fotballspiller var ofte kona Victoria og barna Harper, Romeo, Cruz og Brooklyn å se på tribunen. Her er også Davids foreldre Edward Alan og Sandra Georgina West fotografert på kamp i Paris, da kjekkasen spilte for Paris Saint-Germain. Foto: FameFlynet Vis mer

Det er ikke første gang Victoria Beckham har delt detaljer fra privatlivet på sosiale medier. I fjor høst la 40-åringen ut et bilde tatt av et kort hun fikk av familien, hvor de skryter av sin hardtarbeidende mor.

PÅ FØRSTE RAD: David Beckham og barna Harper og Brooklyn var selvfølgelig til stede i New York da mamma Victoria Beckham holdt show under moteuken høsten 2014. Foto: Stella Pictures
PÅ FØRSTE RAD: David Beckham og barna Harper og Brooklyn var selvfølgelig til stede i New York da mamma Victoria Beckham holdt show under moteuken høsten 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Også ekteparet er ivrige på å støtte hverandre, og dukker ofte opp med resten av familien på eventer de er involvert i. Da David Beckham (39) var aktiv fotballspiller, fra 1993 til 2013, var Victoria ofte å se på tribunen for å heie på sin flotte ektemann.

Han markerte morsdagen med et barndomsbilde av seg selv med sin mor:

«Gratulerer med morsdagen til min fantastiske mamma! Jeg håper alle mødre der ute blir skikkelig skjemt bort og passet på av sine sønner og døtre».

Victoria og David Beckham har vært et par siden 1997, og giftet seg i 1999.

LES OGSÅ: Beckham fikk datteren til å stråle i regnet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer