MEKSIKANSK SKJØNNHET: Skuespillerne Stephanie Sigman og Aksel Hennie under åpningen av Filmfestivalen i Haugesund - hvor filmen de begge spiller i hadde verdenspremiere samme dag. Foto: NTB scanpix
MEKSIKANSK SKJØNNHET: Skuespillerne Stephanie Sigman og Aksel Hennie under åpningen av Filmfestivalen i Haugesund - hvor filmen de begge spiller i hadde verdenspremiere samme dag. Foto: NTB scanpixVis mer

- Takk for at jeg fikk være gjest i privatflyet

Aksel Hennie takket pilotene for at han rakk verdenspremieren på «Pionér». Se bilder fra premieren her!

Se flere bilder fra verdenspremieren i bildeserien nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for verdenspremiere på den norsk-regisserte filmen «Pionér» i Haugesund - under åpningen av den årlige filmfestivalen i byen.

Men Aksel Hennie (37), som har hovedrollen i filmen, holdt nesten på å gå glipp av sin egen premierefest - ettersom han for tiden er i Ungaren, hvor han spiller inn Hollywood-filmen «Hercules».

Heldigvis for skuespilleren har han gode kontakter, og fikk tak i et privatfly som fløy han direkte til filmfestival-byen.

37-åringen brukte den sosiale bildedelingstjenesten Instagram for å takke pilotene for gjestfriheten:

«En stor takk til Thorstein & Nils i Transavia Airways for å ha latt meg være gjest om bord på deres privatfly...», skrev Aksel på engelsk, under et bilde av to blide piloter som poserer foran flyet.

Vel fremme i Haugesund kunne Aksel bytte om til dressen, og kose seg i lystig lag med medskuespillerne Ane Dahl Torp (38), den meksikanske skjønnheten Stephanie Sigman (25), amerikanske Stephen Lang (61) og Andrè Eriksen (37) - samt regissør Erik Skjoldbjærg (48).

Filmen, som handler om den tidlige starten av norsk oljeproduksjon i Nordsjøen på 70-tallet, har vanlig kinopremiere 30. august.

Se flere bilder fra verdenspremieren i bildeserien nederst i saken!

LES OGSÅ: «That 70's show»-stjerne døde under rehab
 

REGN: Dårlig vær stoppet ikke «Pionér»-gjengen fra å kose seg på rød løper. F.v.: skuespiller Andrè Eriksen, regissør Erik Skjoldbjærg og skuespillerne Stephen Lang, Ane Dahl Torp, Aksel Hennie og Stephanie Sigman. Foto: NTB scanpix
GIRA: Aksel Hennie var i storform i Haugesund torsdag kveld. Foto: NTB scanpix
GUTTA BOYS: «Pionér»-kompisene Aksel Hennie, André Eriksen poserer på rød løper i Haugesund. Foto: NTB scanpix
ÅPNET: «Pionér» var åpningsfilmen under den årlige filmfestivalen i Haugesund torsdag kveld. Her er Aksel Hennie omringet av de kvinnlige medskuespillerne Stephanie Sigman og Ane Dahl Torp. Foto: NTB scanpix
TALTE: Kulturminister Hadia Tajik åpner Den norske filmfestivalen i Haugesund torsdag kveld. Foto: NTB scanpix