Casper Ruud:

- Takk for at du holder ut med meg

Hyller kjæresten.

STØTTESPILLER: Casper Ruuds kjæreste er ofte å se på tribunen. Foto: EPA/Peter Schneider/NTB
STØTTESPILLER: Casper Ruuds kjæreste er ofte å se på tribunen. Foto: EPA/Peter Schneider/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske tennistalentet Casper Ruud (23) har hatt en fenomenal suksess de siste årene.

23-åringen er rangert som nummer tre i verden på ATPs verdensranking, og er den eneste nordmannen på listen.

Nå er årets sesong ved veis ende. Ruud kunne avslutte med en andreplass i ATP-sluttspillet (tennisturnering arrangert av Associaton of Tennis Professionals, journ. anm.), bak serbiske Novak Djokovic (35).

SJOKKERER: Holger Rune var i hardt vær etter krangelen med Casper Ruud. Nå har gamle videoer av dansken dukket opp. Video: Discovery + / Eurosport. Vis mer

- Min nydelige kjæreste

Etter sesongens aller siste turnering gratulerte Ruud vinneren i en tale, hvor han også la til at han respekterte alt serberen hadde oppnådd dette året. Det skriver Eurosport.

Det var imidlertid ikke bare Djokovic han rettet en stor takk til.

- Og sist, men ikke minst til min nydelige kjæreste Maria, sa han og smilte mot kjæresten Maria Galligani, som satt på tribunen.

Ruud og to år eldre Galligani har vært et par siden 2018.

- Takk for alle timene og dagene du venter, og lar meg gjøre det jeg elsker å gjøre. Det hadde ikke vært mulig uten en nær partner. Så takk for at du holder ut med meg, og venter tålmodig på meg hele året, sa tennisspilleren videre før han med et smil la til:

- Jeg ser frem til å være en normal person et par uker, frem til jeg må dra til Australia igjen, og få være sammen med deg.

RYKTER: Vi møtte Birk Ruud på NorwayCup sin verdikamp, og tok en prat om kjærligheten, sommeren og Ingrid Alexandra-ryktene. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Date på tennisbanen

23-åringen har holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet og forholdet til kjæresten.

I podkasten «Må på behandling», ledet av Morten Ramm (44) og Vegar Tryggeseid (35) tidligere i høst lettet han imidlertid på sløret om forholdet.

Her innrømmet han at han tidlig ble begeistret for Galligani.

- Vi er begge fra Snarøya. Jeg visste om Maria i mange år før vi ble sammen. Hun er jo to år eldre enn meg, så det er klart at da jeg som 12-13-åring begynte å falle for henne, var jo hun 14-15 år. Hun var antageligvis ikke interessert i gutter som var på min alder da. Men jeg fikk napp til slutt.

Ruud kunne også røpe at den første daten de hadde var nettopp på tennisbanen.

LES OGSÅ: Stjernetungt på tribunen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer