«Take Me To Your Heaven»-Charlotte giftet seg

Svenskenes Eurovision-gulljente strålte om kapp med sola på bryllupsdagen. Se bildene!

EVENTYRBRYLLUP: Den svenske sangstjernen Charlotte Perrelli har giftet seg med forloveden Anders Jensen. Vielsen stod utendørs på en slottseiendom i nærheten av Versailles i Frankrike. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix
EVENTYRBRYLLUP: Den svenske sangstjernen Charlotte Perrelli har giftet seg med forloveden Anders Jensen. Vielsen stod utendørs på en slottseiendom i nærheten av Versailles i Frankrike. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1999 sang svenske Charlotte Perrelli (40) seg til seier i Eurovision Song Contest med låta «Take Me To Your Heaven».

Denne helgen giftet hun seg med Anders Jensen i et bryllup av himmelske dimensjoner.

Ifølge den svenske avisen Expressen fant begivenheten sted på Château d'Esclimont i nærheten av Versailles i Frankrike, og drøye 120 gjester fulgte vielsen utenfor slottet i den franske sensommervarmen.

- Vi er verdens lykkeligste og har hatt helt magiske dager i Frankrike med nære og kjære, sa brudeparet via pressekontakten Joakim Jordansson etter seremonien.

Musikalske innslag

Bruden, som strålte i en blondebrodert Elie Saab-brudekjole, tok selv en sang fra scenen under bryllupsfesten. I tillegg til å sikre Sverige Eurovision-seieren i 1999, deltok Perelli i Eurovision-finalen i 2008 med låta «Hero».

Flere svenske artister var dessuten gjester i bryllupet, ifølge Expressen.

Saken fortsetter under bildene.

Brudgommen og sangeren Martin Stenmarck (42) underholdt med en duett, ifølge et bilde på brudens Instagram-profil. Musikalartist og sanger Jakob Stadell (42), samt sangstjernen Peter Jöback (44) og ektemannen Oscar Jöback (39) koste seg også på bryllupsfesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer