MYE NEGATIV: Patrick Swayze sier han synes det er fælt at pressen kan skrive så mange negative historier om han.  Foto: AP
MYE NEGATIV: Patrick Swayze sier han synes det er fælt at pressen kan skrive så mange negative historier om han. Foto: APVis mer

- Tabloidene er utrolig negative

Patrick Swayze avkrefter at han ligger for døden...

SEHER.NO: Siden "Dirty Dancing"-stjernen Patrick Swayze (56) fikk diagnostisert kreft i bukspyttkjertelen i fjor vinter, har det flere ganger versert rykter om at hans siste time har kommet.

De siste to månedene har blant annet det amerikanske tabloid-magasinet National Enquirer flere ganger hevdet at legene nå har gitt opp behandlingen av Swayze, og i forrige uke skrev de at superstjernen nå ligger på dødsleiet.

Onsdag denne uken avkreftet imidlertid skuespilleren selv alle ryktene, skriver Us Magazine.

Swayze kom med en offentlig uttalelse der han fortalte at han, i motsetning til alle ryktene, faktisk responderer positivt på behandlingen han får på sykehuset.

- Det er utrolig for meg at tabloider som The Enquirer kan trykke så negative historier om meg og min helse når det er så mange positive ting som skjer i livet mitt akkurat nå. Jeg har begynt på en ny type cellegiftbehandling, igjen. Jeg er en av de heldige som faktisk responderer positivt til behandlingen, forteller skuespilleren.

Selv om han kjemper med nebb og klør mot kreften, gir ikke Swayze opp sitt "normale" liv.

I tillegg til å ha fått en ny valp, jobber han fortsatt med tv-serien "The Beast".

- Jeg er iferd med å begynne å jobbe på min nye bok. I tillegg har jeg fått fantastisk respons på "The Beast". Jeg håper at pressen i fremtiden vil tenke seg om før de skriver usannheter om meg, hvertfall når jeg har så mye å være takknemlig for, sier Swayze.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ - Jeg vinner kampen mot sykdommen!