Tabbet seg ut på tv-show

«The Switch»-stjernen kom til å kalle seg selv «tilbakestående» under et intervju.

TABBE: Jennifer Aniston kom til å kalle seg selv tilbakestående. Dette har fått flere samfunnsgrupper til å rase Foto: Stella Pictures
TABBE: Jennifer Aniston kom til å kalle seg selv tilbakestående. Dette har fått flere samfunnsgrupper til å rase Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Jennifer Aniston (41) kom til å kalle seg selv «tilbakestående», på morgenshowet «Live With Regis and Kelly».

Det hele startet da hun ble spurt av programverten Regis Philbin, om hvordan hun synes det var å kle seg ut som Barbra Streisand - noe hun gjorde i en fotoshoot nylig. Da svarte skuespillerinnen dette:

- Jeg liker å kle meg ut! Jeg lever jo av det, som en tilbakestående, sa Aniston.

Hennes ubetenksomme kommentar har fått flere samfunnsgrupper til å rase, blant annet Handikappforbundet og Paralympics reagerer sterkt.

- Mennesker med redusert intellektuell kapasitet har kjempet lenge for å bli forstått og akseptert. Nå folk forsetter å bruke T-ordet, så er det sårende. Det er trist at mennesker bruker ordet på den måten, uten å tenke over det, sier Kirsten Seckler, talskvinne for The Special Olympics, melder The Sun.

Se hele intervjuet med Jennifer Aniston på «Live With Regis and Kelly» her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slår tilbake mot mamma-kritikken